Pusiau sausas Kermao sidras AOP Cornouaille (4,5 %) (0,75 l)

Pusiau sausas Kermao sidras AOP Cornouaille (4,5 %) (0,75 l)
  • Pusiau sausas Kermao sidras AOP Cornouaille (4,5 %) (0,75 l)

Pusiaus sausas vaisinis

Les Vergers de Kermao sidro namų

bretoniškas sidras

AOP Cornouaille

su saugoma kilmės vietos nuoroda Cornouaille

2016

Sidro namai Les Vergers de Kermao patys augina obuolius, renka jų derlių, spaudžia, fermentuoja ir išpilsto su meile gamintą sidrą.

4,5 % alk. tūrio, 0,75 l

Pagaminta Bretanėje: Les Vergers de Kermao sidro namai

Skaityti daugiau
00717-1
18
9,00 EUR
Svoris
Kiekis

Pusiaus sausas vaisinis

 Les Vergers de Kermao sidro namų

bretoniškas sidras

AOP Cornouaille

su saugoma kilmės vietos nuoroda Cornouaille

Sidrui gaminti naudojami pietų Finistero regiono obuoliai - saldūs, saldžiai karstelėje ir kartūs.

Les Vergers de Kermao sidro namai įsikūrę tarp Quimper ir Bénodet miestelių, priklauso AOP Cornouaille geografinei nuorodai.

Vaismedžių sodas driekiasi 10 hektarų plote ir dovanoja skirtingų vietinių rūšių vaisius.

Obuolių derlius renkamas rankomis, o obuoliai rūšiuojami pagal spalvą, nuplaunami, spaudžiami ir fermentuojami.

100 % grynos sultys, natūralus skaidrinimo procesas vyksta 10 dienų.

Pirmosios fermentacijos su alkoholiu pradžia. Trukmė 4 mėnesiai. Fermentacijos procesą užbaigia filtracija. supilstymas į butelius ir užkimšimas.

Antros fermentacijos etape susiformuoja puta.

Mielės butelyje aktyvios 4-5 mėnesius. Alkoholio kiekis yra 4,5 %, spaudžiant mažiausiai 5 barų slėgiu.

Ne visas cukrus virsta alkoholiu. Siekiant stabdyti šį procesą, sidras perpilamas.

Buteliai visiškai ištuštinami ir išplaunami. Filtruotas sidras vėl supilamas į jo butelį. Šis etapas vadinamas perpilimo etapu.

Naudojamas barometras, kad būtų išsaugotas natūralus gėrimo spaudimas.

Užkimštas ir etikete papuoštas sidras su saugoma AOP Cornouaille geografinė nuoroda yra pasiruošęs jūsų degustacijai :) 

Pagaminta Bretanėje: Les Vergers de Kermao sidro namai