

Rupusis skumbrių paštetas su ožkos sūriu
Sudedamosios dalys: skumbrės* 45,5 %, skysta grietinėlė (grietinėlė, stabilizatorius: karageninas), rūkyta skumbrė* 16,5 %, ožkos sūris 12,4 %, vanduo, pieno baltymai ir laktozė, citrinų tyrė, druska, pipirai, svogūnų laiškai. *Scomber scombrus, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
Galimi moliuskų, vėžiagyvių, garstyčių, salierų, glitimo, sulfitų ir riešutų pėdsakai.
Laikymo sąlygos: prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje, geriausia vėsioje ir sausoje vietoje.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Pagaminta Bretanėje: Conserverie Artisanale Groix et Nature
Rupusis skumbrių paštetas su ožkos sūriu
Sudedamosios dalys: skumbrės* 45,5 %, skysta grietinėlė (grietinėlė, stabilizatorius: karageninas), rūkyta skumbrė* 16,5 %, ožkos sūris 12,4 %, vanduo, pieno baltymai ir laktozė, citrinų tyrė, druska, pipirai, svogūnų laiškai. *Scomber scombrus, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
Galimi moliuskų, vėžiagyvių, garstyčių, salierų, glitimo, sulfitų ir riešutų pėdsakai.
Laikymo sąlygos: prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje, geriausia vėsioje ir sausoje vietoje.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Pagaminta Bretanėje: Conserverie Artisanale Groix et Nature