Rupusis omarų paštetas indiškame Kari gosse prieskonių padaže

Sudedamosios dalys:  omarai* 30,6 % - skysta grietinėlė (grietinėlė, stabilizatorius: karageninas) - ledjūrio menkė** -Jūrų šukutės*** - šalotiniai svogūnai - morkos - sviestas - kviečių miltai - pieno baltymai ir laktozė - petražolės - druska - česnakas - "Kari Gosse" prieskoniai 0,04 % (imbieras, ciberžolė, gvazdikėliai, aitrioji paprika, cinamonas, baltieji pipirai). *Homarus gammarus, sužvejoti šiaurės rytų Atlanto vandenyne. **Pollachius virens, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.  ***Chlamys opercularis, sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne. Gali būti salierų, garstyčių pėdsakų. Prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje, sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.

Pagaminta Bretanėje: Conserverie Artisanale Groix et Nature.

Skaityti daugiau
00001-2
12
8,00 EUR
Svoris
Kiekis

Energinė vertė
624 kJ /150 kcal
Baltymų
11,5 g
Riebalų
9,9 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
6,6 g
Angliavandenių
4,2 g
- iš kurių cukrų
1,6 g
Druskos
1,1 g

Sudedamosios dalys:  omarai* 30,6 % - skysta grietinėlė (grietinėlė, stabilizatorius: karageninas) - ledjūrio menkė** -Jūrų šukutės*** - šalotiniai svogūnai - morkos - sviestas kviečių miltai - pieno baltymai ir laktozė - petražolės - druska - česnakas - "Kari Gosse" prieskoniai 0,04 % (imbieras, ciberžolė, gvazdikėliai, aitrioji paprika, cinamonas, baltieji pipirai). *Homarus gammarus, sužvejoti šiaurės rytų Atlanto vandenyne. **Pollachius virens, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.  ***Chlamys opercularis, sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne. Gali būti salierų, garstyčių pėdsakų. Prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje, sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.

Pagaminta Bretanėje: Conserverie Artisanale Groix et Nature.