- Greitai bus
Mazet - Amandas - 200 g
Mazet - Amandas - 200 g
Migdolų riešutai aplieti kakavos mase ir apibarstyti kakavos milteliais.
Skaityti daugiauMazet - Amandas - 200 g
Praėjus 300 metų po Praslines (karamelizuoti migdolai) pasirodymo, 1936 m. Léon Mazet sukuria aksominius migdolus, aplietus juoduoju šokoladu ir pabarstytus kakavos milteliuose. Pagal šį receptą pagaminti Amandas tampa antruoju istoriniu Mazet namų gardėsiu.
Sudedamosios dalys: Cukrus, kakavos masė, migdolai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, kakavos milteliai, akacijų sakų milteliai, invertuotas cukrus, emulsiklis: sojų lecitinas, bulvių krakmolas, natūralios vanilės milteliai.
Gamintojas: Mazet Confiseur – 785 Rue des Bourgoins, 45200 Amilly, Prancūzija.
- Energinė vertė
- 2050kJ / 490kcal
- Baltymų
- 5,1 g
- Riebalų
- 25 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 13 g
- Angliavandenių
- 58 g
- - iš kurių cukrų
- 55 g
Jums taip pat gali patikti