Mazet - Amandas - 200 g

  • Greitai bus
Mazet_Amandas_200g
  • Mazet_Amandas_200g
  • Mazet_Amandas_200g

Mazet - Amandas - 200 g

Migdolų riešutai aplieti kakavos mase ir apibarstyti kakavos milteliais.

Skaityti daugiau
01979 01
16,00 EUR
block Greitai bus

Mazet - Amandas - 200 g

Praėjus 300 metų po Praslines (karamelizuoti migdolai) pasirodymo, 1936 m. Léon Mazet sukuria aksominius migdolus, aplietus juoduoju šokoladu ir pabarstytus kakavos milteliuose. Pagal šį receptą pagaminti Amandas tampa antruoju istoriniu Mazet namų gardėsiu.

Sudedamosios dalys: Cukrus, kakavos masė, migdolai, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, kakavos milteliai, akacijų sakų milteliai, invertuotas cukrus, emulsiklis: sojų lecitinas, bulvių krakmolas, natūralios vanilės milteliai.

Gamintojas: Mazet Confiseur – 785 Rue des Bourgoins, 45200 Amilly, Prancūzija.

Energinė vertė
2050kJ / 490kcal
Baltymų
5,1 g
Riebalų
25 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
13 g
Angliavandenių
58 g
- iš kurių cukrų
55 g

Jums taip pat gali patikti