Aštrus baskų krašto padažas SAKARI (250 ml)

Aštrus baskų krašto padažas SAKARI (250 ml)
  • Aštrus baskų krašto padažas SAKARI (250 ml)

Aštrus baskų krašto padažas SAKARI (250 ml)

Sudedamosios dalys: rapsų aliejus, actas, vanduo, švelnūs ankštiniai pipirai, aštrūs ankštiniai pipirai, pipirai, druska, česnakas, kvapiosios žolelės ir prieskoniai, kukurūzų krakmolas, ksantano derva, pupenių tirštiklis, kalio sorbatas. BE GLITIMO.

Neatidarytą pakuotę laikyti kambario temperatūroje. Laikymo sąlygos atidarius: galima 6 mėnesius laikyti kambario temperatūroje.

 

Tai iš kartos į kartą perduodamo recepto padažas. Tai pagardas, naudojamas kaip ketčiupas ar garstyčios.  Jis dera prie kepsninėje keptos mėsos, baltos mėsos patiekalų, kiaušinių, makaronų... Naudokite jį ir kaip marinatą kepiniams ant grotelių !

 

Pagaminta Prancūzijoje: Maison Petricorena, St.-Etienne-de-Baigorry

Skaityti daugiau
01326 01
3
8,00 EUR
Kiekis

Aštrus baskų krašto padažas SAKARI (250 ml)

Sudedamosios dalys: rapsų aliejus, actas, vanduo, švelnūs ankštiniai pipirai, aštrūs ankštiniai pipirai, pipirai, druska, česnakas, kvapiosios žolelės ir prieskoniai, kukurūzų krakmolas, ksantano derva, pupenių tirštiklis, kalio sorbatas. BE GLITIMO.

Neatidarytą pakuotę laikyti kambario temperatūroje. Laikymo sąlygos atidarius: galima 6 mėnesius laikyti kambario temperatūroje.

 

Tai iš kartos į kartą perduodamo recepto padažas. Tai pagardas, naudojamas kaip ketčiupas ar garstyčios.  Jis dera prie kepsninėje keptos mėsos, baltos mėsos patiekalų, kiaušinių, makaronų... Naudokite jį ir kaip marinatą kepiniams ant grotelių !

 

Pagaminta Prancūzijoje: Maison Petricorena, St.-Etienne-de-Baigorry