Ančiuvių užtepėlė (100 g)

Ančiuvių užtepėlė 100 g

Sudedamosios dalys: ančiuvių tyrė 25 % (sūdyti ančiuviai, alyvuogių aliejus), ančiuviai 20 %, tyras alyvuogių aliejus, vanduo, rapsų aliejus, baltasis vynas, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, druska, mielės, prieskoniai), kaparėliai (kaparėliai, vanduo, druska, actas), garstyčios ( vanduo, garstyčių grūdeliai, actas, druska), prieskoniai ir aromatai. Galimi vėžiagyvių, riešutų, moliuskų, pieno ir kiaušinių pėdsakai. 

Pati tikriausia ir gryniausia valgymo tradicija – ragauti su žaliomis daržovėmis - salierais, salotine trūkažole, artišokais, arba tepti ant skrudinto duoniuko ar Albert Ménès paruoštų krutonų.

Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS

Skaityti daugiau
01289 01
6
5,50 EUR
Kiekis

Ančiuvių užtepėlė 100 g

Sudedamosios dalys: ančiuvių tyrė 25 % (sūdyti ančiuviai, alyvuogių aliejus), ančiuviai 20 %, tyras alyvuogių aliejus, vanduo, rapsų aliejus, baltasis vynas, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, druska, mielės, prieskoniai), kaparėliai (kaparėliai, vanduo, druska, actas), garstyčios ( vanduo, garstyčių grūdeliai, actas, druska), prieskoniai ir aromatai. Galimi vėžiagyvių, riešutų, moliuskų, pieno ir kiaušinių pėdsakai. 

Provansiškas pagardas pagamintas iš ančiuvių filė pastos be druskos ir be kaulų, švelniai grūstos ir praturtintos kaparėliais bei lašeliu alyvuogių aliejaus. Pati tikriausia ir gryniausia valgymo tradicija – ragauti su žaliomis daržovėmis - salierais, salotine trūkažole, artišokais, arba tepti ant skrudinto duoniuko ar Albert Ménès paruoštų krutonų.

Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS