CITRINŽOLĖ (15 g)

CITRINŽOLĖ (15 g)
  • CITRINŽOLĖ (15 g)

CITRINŽOLĖ 15 g

Sudedamosios dalys: citrinžolė.

Galimi riešutų, sezamo, garstyčių ir salierų pėdsakai.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Citrininė melisa yra kvapnusis tropikų augalas, kuris daugiausia randamas pietryčių Azijoje.  Šio žolinio augalo stiebeliai kerpami tris kartus per metus, kad būtų išlaikomas jų minkštumas ir švelnumas. Prieš džiovinant augalas supjaustomas plonomis juostelėmis.

PASIŪLYMAI IR RECEPTAI

Pagal Azijos virtuvės papročius, citrininė melisa dažnai maišoma kartu su kokoso pienu ir imbieru. Sriuboms, marinatams, žuvies patiekalams su padažais  ir paukštienai suteikia malonų citrininį kvapą bei skonį.

Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS

Skaityti daugiau
01294 01
15
4,50 EUR
Kiekis

CITRINŽOLĖ 15 g

Sudedamosios dalys: citrinžolė.

Galimi riešutų, sezamo, garstyčių ir salierų pėdsakai.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Citrininė melisa yra kvapnusis tropikų augalas, kuris daugiausia randamas pietryčių Azijoje.  Šio žolinio augalo stiebeliai kerpami tris kartus per metus, kad būtų išlaikomas jų minkštumas ir švelnumas. Prieš džiovinant augalas supjaustomas plonomis juostelėmis.

PASIŪLYMAI IR RECEPTAI

Pagal Azijos virtuvės papročius, citrininė melisa dažnai maišoma kartu su kokoso pienu ir imbieru. Sriuboms, marinatams, žuvies patiekalams su padažais  ir paukštienai suteikia malonų citrininį kvapą bei skonį.

Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS