Tajų prieskonių mišinys WOK patiekalams 70 g

Tajų prieskonių mišinys WOK patiekalams 70 g
  • Tajų prieskonių mišinys WOK patiekalams 70 g
  • Tajų prieskonių mišinys WOK patiekalams 70 g

Tajų prieskonių mišinys WOK patiekalams 70 g

Sudedamosios dalys: sezamas, kalendra, česnakas, pankolis, imbieras, ciberžolė, cinamonas, kuminas, vanilė, gvazdikėliai, kardamonas, cukrus, nejoduota druska, natūralūs aromatai.

Galimi riešutų, garstyčių, salierų pėdsakai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Tajų prieskonių mišinys WOK patiekalams iš Albert Ménès kolekcijos - tai specifinis ir išskirtinis visos komandos sugalvotas receptas, sukurtas naudojant tipiškus tajų prieskonius. Mišinyje nėra dirbtinių aromatų, dažiklių, konservantų. Šis itin švelnus mišinys sudarytas iš nepaprastai turtingo ir subalansuoto skonio prieskonių. 

Galimi riešutų, garstyčių, salierų pėdsakai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS

Skaityti daugiau
01304 01
3
5,50 EUR
Kiekis

Tajų prieskonių mišinys WOK patiekalams 70 g

Sudedamosios dalyssezamas, kalendra, česnakas, pankolis, imbieras, ciberžolė, cinamonas, kuminas, vanilė, gvazdikėliai, kardamonas, cukrus, nejoduota druska, natūralūs aromatai.

APRAŠYMAS 

Tajų prieskonių mišinys WOK patiekalams iš Albert Ménès kolekcijos - tai specifinis ir išskirtinis visos komandos sugalvotas receptas, sukurtas naudojant tipiškus tajų prieskonius. Mišinyje nėra dirbtinių aromatų, dažiklių, konservantų. Šis itin švelnus mišinys sudarytas iš nepaprastai turtingo ir subalansuoto skonio prieskonių. Kvapas / Nosis - dominuoja kumino kvapas. Skonis - egzotiškumo suteikia kokosas ir sezamo traškumas. Toliau skleidžiasi česnako, kumino ir kalendros skoniai.

PASIŪLYMAI IR RECEPTAI

Tajų prieskonių mišinys iš Albert Ménès kolekcijos  nuostabiai praturtins jūsų WOK patiekalus iš  daržovių, keptų lakštinių makaronų, paukštienos, vėžiagyvių patiekalus, azijietišką sultinį ir troškintą kiaulieną.
Berkite įpusėjus gaminti patiekalą, arba jau į paruoštą patiekalą ir palikite kelias minutes, kad patiekalas sugertų skonius ir kvapus

Galimi riešutų, garstyčių, salierų pėdsakai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS