Kečiupas su Espelette pipirais, 150 g

Kečiupas su Espelette pipirais, 150 g
  • Kečiupas su Espelette pipirais, 150 g
  • Kečiupas su Espelette pipirais, 150 g

Kečiupas su Espelette pipirais, 150 g

Sudedamosios dalys: nulupti ir smulkinti pomidorai (smulkinti pomidorai, pomidorų minkštimas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), cukrus, rausvieji svogūnai, alkoholio actas, druska, saulėgrąžų aliejus, Espelette AOP pipiras, Provanso žolelės (raudonėlis, šalavijas, rozmarinas, čiobrelis, bazilikas), pilkieji pipirai.

Šį gurmanišką kečiupą Albert Ménès praturtino ankštinio pipiro Espelette natomis. Tai vienintelis Prancūzijoje augantis ankštinis pipiras turintis saugomą kilmės vietos nuorodą !

Pagamintas amatinišku būdu be aromatinių medžiagų, be dažiklių ir be konservantų, supakuotas Provanso regione.

Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS

Skaityti daugiau
01292 01
16
5,00 EUR
Kiekis

Kečiupas su Espelette pipirais, 150 g

Sudedamosios dalys: nulupti ir smulkinti pomidorai (smulkinti pomidorai, pomidorų minkštimas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), cukrus, rausvieji svogūnai, alkoholio actas, druska, saulėgrąžų aliejus, Espelette AOP pipiras, Provanso žolelės (raudonėlis, šalavijas, rozmarinas, čiobrelis, bazilikas), pilkieji pipirai.

Šį gurmanišką kečiupą Albert Ménès praturtino ankštinio pipiro Espelette natomis. Tai vienintelis Prancūzijoje ankštinis pipiras turintis saugomą kilmės vietos nuorodą. Pagamintas amatinišku būdu be aromatinių medžiagų, be dažiklių ir be konservantų, supakuotas Provanso regione.

Puikiai tiks jūsų šviežių makaronų ar baltos mėsos patiekalams, pradžiugindamas ir mažus ir didelius!

Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS