

Žaliosios paprikos stiprumas ir yuzu gaivumo balansas, be kartumo, sūrumo ir tinkamo aštrumo.
Skaityti daugiauYuzu kosho pagardina prieskonius, marinatus, padažus, majonezą... Galima naudoti kaip priedą prie žuvies (keptos ant grotelių arba troškintos), sriubų, sašimių, sušių... ant keptos baltos arba raudonos mėsos, vėžiagyvių, rūkytos lašišos, mišrių salotų, daržovių, žuvies, jautienos ar veršienos tartarai, ryžių…
Sudedamosios dalys: žalieji pipirai (45%), japoniškosios žaliosios citrinos Yuzu žievelė (37%), druska. Be priedų, be konservantų ir dažiklių.
Kilmės šalis: Oita, Japonija.
Gamintojas: SUSU Palmifrance - Nishikidori, 140 rue Georges Guynamer, 44150 Ancenis, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti