Albert Menes - Raudonas kečiupas su espelette pipirais - 150g
Albert Menes - Raudonas kečiupas su espelette pipirais - 150g
Šį gurmanišką kečiupą Albert Ménès praturtino ankštinio pipiro Espelette natomis. Tai vienintelis Prancūzijoje augantis ankštinis pipiras turintis saugomą kilmės vietos nuorodą !
Skaityti daugiau5
Albert Menes - Raudonas kečiupas su espelette pipirais - 150g
Sudedamosios dalys: nulupti ir smulkinti pomidorai (smulkinti pomidorai, pomidorų minkštimas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), cukrus, rausvieji svogūnai, alkoholio actas, druska, saulėgrąžų aliejus, Espelette AOP pipiras, Provanso žolelės (raudonėlis, šalavijas, rozmarinas, čiobrelis, bazilikas), pilkieji pipirai.
Pagamintas amatinišku būdu be aromatinių medžiagų, be dažiklių ir be konservantų, supakuotas Provanso regione.
Puikiai tiks jūsų šviežių makaronų ar baltos mėsos patiekalams, pradžiugindamas ir mažus ir didelius!
Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti