

CABERNET FRANC vynuogių veislės vynas
Ši augimvietė terroir vynui perduoda keptų vaisių, likerinių vyšnių, tabako ir džiovintų gėlių natas.
Šiuo vynu galite papildyti savo vyno rūsį ar kolekciją ir sėkmingai saugoti dar 10 metų.
14 % alk.
0,75 l
Skaityti daugiauMolingos balto kalkakmenio terasa (pakopa)
Pamatinė uoliena: baltas kalkakmenis, susiformavęs turonio periodu
Vynuogienojų amžius nuo 25 iki 40 metų
CABERNET FRANC 100 %
Derlius renkamas rankomis
29 hl / ha
Koteliai pašalinami, naudojamos tik natūraliai susidariusios mielės vynas gaminamas nenaudojant sulfitų
Brandintas 15 mėnesių burgundiškose statinėse (pièces bourguignonnes, kurių talpa - 228 l, tai yra 288 buteliai vyno)
Augimvietė terroir: Plynaukštė padengta smulkaus molio sluoksniu, po kuriuo vyrauja itin kieto gelsvojo kalkakmenio dirvožemis. Minkštas molis vynui suteikia galingumo, kuriame išlieka aiškūs, bet ganėtinai švelnūs ir minkšti taninai.
Darbais, kuriuos darome iki derliaus nuėmimo: vynuogienojai genėjami ir formuojami Guyot Poussard - dvipečiu Giujo stiliumi, švelniai supurenama žemė aplink vynmedžius, šalinami pumpurai, 1 kartą atliekamas aukščiausiai esančių lapelių šalinimas
Derliaus rinkimas: derlių imame rinkti naktį, kad fermentacija prasidėtų žemoje temperatūroje, vynuogės perrenkamos vyno ganybos rūsyje, pašalinami koteliai, o vėliau vynuogės traiškomos basomis kojomis.
Vyno gamyba: vynas gaminamas tradiciniu būdu naudojant tik natūraliai susidariusias mieles, be sulfitų, vynas neskaidrinamas ir nefiltruojamas.
Išpilstymas į butelius: sulfitai nenaudojami
Į butelius išpilstytas: EARL Domaine des Frères, F37420, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti