Bretoniškas sviestas su jūros dumbliais

Bretoniškas sviestas su jūros dumbliais
Ketvirtadienis, rugpjūčio 22, 2019

Šis iš Bretanės kilęs švelniai sūrus sviestas su jūros dumbliais yra pamėgtas geriausių pasalio virtuvės šefų. Pamėginkite pasigaminti jį namuose ir mėgaukitės skonių jūra! 

Reikės:

200 g sviesto

10 g ekologiškų Marinoe Fines Algues jūros dumblių

Žiupsnelio šviežiai maltų pipirų

Paruošimas: 

1. Palaikykite sviestą šiltai, kol jis suminkštės ir pasieks kambario temperatūrą.

2. Dubenėlyje sumaišykite sviestą su jūros dumbliais bei šiek tiek šviežiai maltų pipirų.

3. Sviestą galite patiekti iš karto - tepti ant duonos ir mėgautis puikaus skonio užkandžiu. Taip pat galite naudodami maistinę plėvelę suformuoti plytelę ir atvėsinti šaldytuve.

Sviestą galite laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 1 savaitę, tada skonis išlieka geriausias. Šis sviestas taip pat puikiai tiks pagardinti antrekotams.