Universalus padažas su omarų aliejumi

Universalus padažas su omarų aliejumi
Ketvirtadienis, rugpjūčio 22, 2019

Paruošimo būdas

Šis universalus padažas puikiai tinka su keptomis daržovėmis, su šalta paukštiena, sumuštiniams, bei su jūros gėrybėmis.

Reikės:

1 kiaušinio trynio

1 v.š. Dijon garstyčių

2 v.š. omarų aliejaus

1 v.š. alyvuogių aliejaus

1 v.š. grietinės

1 v.š. laimo sulčių

žiupsnelio Espleto aitriųjų paprikų prieskonių

Paruošimas: 

1. Dubenėlyje lengvai suplakite kiaušinio trynį ir Dijon garstyčias.

2. Lėtai pilkite omarų ir alyvuogių aliejus nuolat plakdami, kol viskas susimaišys ir pasieksite gerą, tirštą konsistenciją. 

3. Užbaikite padaža įmaišydami laimų sultis, grietinę, Espleto prieskonius ir patiekite. 

4. Šį paruoštą padažą galite laikyti uždarame inde šaldytuve ir suvartoti per 2 dienas.