- Greitai bus
La Maison d'Armorine - Florentinai su juoduoju šokoladu - 70g
La Maison d'Armorine - Florentinai su juoduoju šokoladu
Švelni smulkintų migdolų, sūdyto sviesto karamelės ir cukruotų vaisių nuga šokolade.
8 gabalėliai - 70 g
Skaityti daugiauLa Maison d'Armorine - Florentinai su juoduoju šokoladu
Sudedamosios dalys: 45% juodojo šokolado, kurio mažiausias kakavos kiekis 70% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas), cukrus, smulkinti migdolai, grietinė (pieno), gliukozės sirupas, migdolų milteliai, pusiau sūdytas sviestas (pieno), medus, cukruotų vaisių kubeliai, kvietiniai miltai (glitimas), apelsino žievelės (1,2%).
Alergenai: pienas, galimi riešutų pėdsakai.
Sudedamųjų dalių geografinė kilmė: Prancūzija ir ES. Sudedamosios dalys be GMO ir neapdorotos jonizuojančiąja spinduliuote. Cukraus ir sviesto kilmės šalis – Prancūzija.
Gamintojas: La Maison d'Armorine, Prancūzija
Truputį istorijos...
Saldumynų namai La Maison D‘Armorine
Įsikūrę Kibrone (Quiberon), Yvonne ir Raymond Audebert buvo drąsūs konditeriai. Visą mūsų bretonių močiučių patirtį savoir-faire išsaugoję ir pritaikę nuo 1946 metų ėmė gaminti garsiuosius ledinukus ant pagaliuko "les Niniches": gardi karamelė su sūdytu sviestu ir didelis vaisių skonių pasirinkimas.
Šioje pokarinėje Prancūzijoje iš naujo atrastas cukrus turėjo didžiulį pasisekimą, o garsieji ledinukai Niniches apdovanoti kaip
„GERIAUSI SALDAINIAI PRANCŪZIJOJE“.
Dabar šis saldumynas yra Prancūzijos kulinarinio paveldo dalis.
GERIAUSIAS KŪRĖJAS
Šių skirtingų saldėsių kokybės paslaptis glūdi pasirinktuose produktuose (vietinės kilmės produktai, šviežias sviestas, pienas, grietinėlė, Gerando druska, cukranendrių cukrus …), tradiciniuose gamybos būduose,vario katiluose ir sukauptų praktinių žinių savoir-faire naudojime.
Akademikas Hervé Bazin savo romane „Le Matrimoine“ rašo: „Niniche ledinukams atiduokime, kas priklauso Niniche ledinukams, o kas Cezario – Cezariui“.
Kibrone (Quiberon) įsikūrę saldumynų namai La Maison D‘Armorine yra vienas iš paskutiniųjų Bretanės meistrų amatininkų rojaus kampelių.
Šių namų kūrybiškumas atsiskleidžia plačioje sūdyto sviesto karamelių Salidou ir jos pagrindu pagaminto kremo Crème de Salidou gamoje.
Iš sukauptų praktinių žinių savoir-faire gimsta nauji receptai, atnaujinantys ir įpučiantys šviežumo visam konditeriniam menui.
Kas galėtų pagalvoti, kad akmuo gali būti traškus ir tirpstantis? Saldumynai Le Secret de Druides šokolado sluoksniu apgaubia subtilųjį Crème de Salidou.
Le Cœur de Beurre: puikus bretoniškų smėlinės tešlos sausainių ir mūsų kremo Crème de Salidou derinys.
Žinoma, neužmirštant visos mūsų kietųjų ir traškiųjų karamelių gamos La Palourde.
Saldumynų namai LA MAISON D‘ARMORINE: 70 METŲ
Saldumynų namai La Maison Armorine šiandien švenčia 70 metų trunkančią kelionę, apimančią tris kartas, tradicijas ir šeimos konditerių meistrų sukauptą patirtį bei žinias savoir-faire.
- Energinė vertė
- 2133 kJ / 510 kcal
- Baltymų
- 7,3 g
- Riebalų
- 28 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 12 g
- Angliavandenių
- 59 g
- - iš kurių cukrų
- 56 g
- Druskos
- 0,1 g