- Greitai bus

Šioje mažoje medinėje dėžutėje yra minkšti karameliniai saldainiai su sūdytu sviestu
Pagaminta Prancūzijoje: La Maison d‘Armorine, 1 Rue des confiseurs 56170 QUIBERON
Skaityti daugiauSudedamosios dalys: gliukozės sirupas, cukrus, saldintas sutirštintas pienas, sviestas 10 %, Gerando druska 0,8%,
pieno milteliai, Gerando druska 0,3 %.
Alergenai: pienas, galimi riešutų pėdsakai.
Laikyti kambario temperatūroje.
Pagaminta Prancūzijoje: La Maison d‘Armorine, 1Rue des confiseurs 56170 QUIBERON
Truputį istorijos...
Saldumynų namai La Maison D‘Armorine
Įsikūrę Kibrone (Quiberon), Yvonne ir Raymond Audebert buvo drąsūs konditeriai. Visą mūsų bretonių močiučių patirtį savoir-faire išsaugoję ir pritaikę nuo 1946 metų ėmė gaminti garsiuosius ledinukus ant pagaliuko "les Niniches": gardi karamelė su sūdytu sviestu ir didelis vaisių skonių pasirinkimas.
Šioje pokarinėje Prancūzijoje iš naujo atrastas cukrus turėjo didžiulį pasisekimą, o garsieji ledinukai Niniches apdovanoti kaip
„GERIAUSI SALDAINIAI PRANCŪZIJOJE“.
Dabar šis saldumynas yra Prancūzijos kulinarinio paveldo dalis.
GERIAUSIAS KŪRĖJAS
Šių skirtingų saldėsių kokybės paslaptis glūdi pasirinktuose produktuose (vietinės kilmės produktai, šviežias sviestas, pienas, grietinėlė, Gerando druska, cukranendrių cukrus …), tradiciniuose gamybos būduose,vario katiluose ir sukauptų praktinių žinių savoir-faire naudojime.
Akademikas Hervé Bazin savo romane „Le Matrimoine“ rašo: „Niniche ledinukams atiduokime, kas priklauso Niniche ledinukams, o kas Cezario – Cezariui“.
Kibrone (Quiberon) įsikūrę saldumynų namai La Maison D‘Armorine yra vienas iš paskutiniųjų Bretanės meistrų amatininkų rojaus kampelių.
Šių namų kūrybiškumas atsiskleidžia plačioje sūdyto sviesto karamelių Salidou ir jos pagrindu pagaminto kremo Crème de Salidou gamoje.
Iš sukauptų praktinių žinių savoir-faire gimsta nauji receptai, atnaujinantys ir įpučiantys šviežumo visam konditeriniam menui.
Kas galėtų pagalvoti, kad akmuo gali būti traškus ir tirpstantis? Saldumynai Le Secret de Druides šokolado sluoksniu apgaubia subtilųjį Crème de Salidou.
Le Cœur de Beurre: puikus bretoniškų smėlinės tešlos sausainių ir mūsų kremo Crème de Salidou derinys.
Žinoma, neužmirštant visos mūsų kietųjų ir traškiųjų karamelių gamos La Palourde.
Saldumynų namai LA MAISON D‘ARMORINE: 70 METŲ
Saldumynų namai La Maison Armorine šiandien švenčia 70 metų trunkančią kelionę, apimančią tris kartas, tradicijas ir šeimos konditerių meistrų sukauptą patirtį bei žinias savoir-faire.
Jums taip pat gali patikti