Pointe de Penmarc'h - Sardinės su džiovintais pomidorais

Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_su_saulėje_džiovintais_pomidorais
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_su_saulėje_džiovintais_pomidorais
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_su_saulėje_džiovintais_pomidorais

Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su saulėje džiovintais pomidorais - 115 g

Padėkite saulę į savo lėkštę su pomidorų ir alyvuogių aliejaus skoniu! 

Skaityti daugiau
01660 01
18
5,50 EUR
Kiekis

Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su saulėje džiovintais pomidorais - 115 g

Confiterelles yra padažas, pagamintas iš natūraliai saulėje džiovintų pomidorų, supjaustytų grūdeliais ir papuoštas aromatinėmis medžiagomis, žolelėmis ir prieskoniais, o vėliau cukruotas alyvuogių aliejuje.

Sardinės gaudomos geriausio sezono metu, kad būtų pasiektas optimalus riebalų kiekis. Tada visas paruošimas atliekamas rankomis, Bretanėje, laikantis AFNOR standartų. Prieš dedant šviežias sardines, cukruoti ir aromatingi pomidorai dedami į skardinės dugną. Viskas apipilama alyvuogių aliejumi, kad žuvis būtų švelnesnė. Šių ingredientų derinys suteikia išskirtines maistines vertes mūsų sveikatai.

Sudedamosio dalys: sardinės 57%, ypač tyras alyvuogių aliejus 28%, džiovinti pomidorai 6,3%, vanduo, baltojo vyno ir alkoholio actas, druska, svogūnai, baltasis vynas, bazilikas, čiobreliai.

Alergenai: žuvis.

Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija. 

Energinė vertė
1248 kJ / 301 kcal
Baltymų
16 g
Riebalų
25 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
4,5 g
Angliavandenių
2,2 g
- iš kurių cukrų
1,6 g
Druskos
1 g

Jums taip pat gali patikti