Pointe de Penmarc'h - Sardinės pagardintos jūros dumblių tartaru

Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_pagardintos_jūros_dumblių_tartaru
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_pagardintos_jūros_dumblių_tartaru
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_pagardintos_jūros_dumblių_tartaru

Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje pagardintos jūros dumblių tartaru - 115 g

Šiame skaniame recepte subtiliai dera sardinių subtilumas ir joduotas Roscoff jūros dumblių skonis, išmaudytas Provanso žolelėmis. Jūros dumblių tartaras pagardinamas kaparėliais, česnakais, tada marinuojamas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejuje.

Skaityti daugiau
01661 01
45
7,20 EUR
Kiekis

Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje pagardintos jūros dumblių tartaru - 115 g

Senovinės sardinės ruošiamos rankomis, Bretanėje pagal unikalią patirtį. Nupjautos, išdarinėtos ir apkeptos sardinės įdaromos šviežios, o vėliau papuošiamos laukinių Roscoff jūros dumblių tartaru (jūros pupelės, dulse, wakame) ir kultūriniais jūros dumbliais (jūros salotomis). Jūros dumbliai pagardinami kaparėliais, česnakais ir Provanso žolelėmis, tada marinuojami ekologiškame alyvuogių aliejuje. Šis produktas turi puikią maistinę naudą sveikatai.

Sudedamosios dalys: sardinės, jūros dumblių tartaras 10% (įskaitant jūros dumblius 3%, (jūros spagečiai, dulse, jūros salotos, wakame)), aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, kornišonai, kaparėliai, svogūnai, askaloniniai česnakai, česnakai, žolelės (bazilikas, raudonėlis, rozmarinas, čiobreliai), vanduo, alkoholio actas, sidro actas, druska], aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 8,6%, druska. Gali turėti MOLIUSKŲ ir VĖŽIAGYVIŲ pėdsakų.

Alergenai: žuvis, moliuskai, vėžiagyviai.

Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija. 

Energinė vertė
1345 kJ / 325 kcal
Baltymų
16 g
Riebalų
29 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
4,9 g
Angliavandenių
0 g
- iš kurių cukrų
0 g
Druskos
1 g

Jums taip pat gali patikti