- Nauja

Sardinės alyvuogių aliejuje pagamintos pagal senovinį receptą
Skaityti daugiauAr žinojote, kad sardinės "Millésimées" prieš parduodant laikomos mažiausiai 4 mėnesius? Kaip ir geras vynas , jie laikui bėgant tobulėja!
Tikri sardinių mylėtojai žino, jog nuo senovės laikų, sardinės, išlaikytos nuo 6 iki 8 metų, laikui bėgant tobulėja kaip geras vynas. Po 6–8 metų brandinimo sardinės cukruojasi ir prisisunka alyvuogių aliejaus.
Tai puiki dovana, ne tik skardinių, bet ir meno mėgėjams. Kiekviena skardinė yra išskirtinio dizaino, sukurtos vietinių bretonų dailininkų. Tai puiki dekoracija !
Prancūzijoje be skonio, taip pat labai svarbus ir sardinių skardinių dizainas - didžioji dalis mėgėjų kolekcionuoja įvairiausias ir išskirtiniausias skardines.
Kolekcionavimas - būdas išsaugoti ir vertinti prisiminimus, bei emocijas. Tad šios gražios sardinių skardinės ideali dovana kolekcininkams!
Sudedamosios dalys: sardinės, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, druska.
Alergenai: žuvis.
Atidarytą produktą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 dienas.
Gausu vitamino D, kalcio (430 mg arba 54% RPN*), daug fosforo ir gausu Omega 3 (2g).
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti