

Sardinės alyvuogių aliejuje pagamintos pagal senovinį receptą
Skaityti daugiau
Ar žinojote, kad sardinės "Millésimées" prieš parduodant laikomos mažiausiai 4 mėnesius? Kaip ir geras vynas , jie laikui bėgant tobulėja!
Tikri sardinių mylėtojai žino, jog nuo senovės laikų, sardinės, išlaikytos nuo 6 iki 8 metų, laikui bėgant tobulėja kaip geras vynas. Po 6–8 metų brandinimo sardinės cukruojasi ir prisisunka alyvuogių aliejaus.
Tai puiki dovana, ne tik skardinių, bet ir meno mėgėjams. Kiekviena skardinė yra išskirtinio dizaino, sukurtos vietinių bretonų dailininkų. Tai puiki dekoracija !
Prancūzijoje be skonio, taip pat labai svarbus ir sardinių skardinių dizainas - didžioji dalis mėgėjų kolekcionuoja įvairiausias ir išskirtiniausias skardines.
Kolekcionavimas - būdas išsaugoti ir vertinti prisiminimus, bei emocijas. Tad šios gražios sardinių skardinės ideali dovana kolekcininkams!
Sudedamosios dalys: sardinės (Sardina pilchardus), aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, druska.
Žvėjybos zona: Šiaurės rytų Atlanto vandenynas
Gausu vitamino D, B12, kalcio, ir daug fosforo.
Kalcio 430 mg arba 54% RPN*, Vitamino B12 13 µg arba 520% RPN*, Vitamino D 6,9 µg arba 138% RPN*, Omega 3 rūgščių 2 g, fosforo 421 mg arba 60% RPN*
* Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kj/2000 kcal)
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti