Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su citrina

Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės
_alyvuogių_aliejuje_su_citrina
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės
_alyvuogių_aliejuje_su_citrina
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės
_alyvuogių_aliejuje_su_citrina

Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su citrina - 115g

Šis sardinių su citrina receptas, išsaugo autentišką žuvies skonį ir tik šiek tiek paryškina jį! 

Skaityti daugiau
01659 01
98
7,20 EUR
Kiekis

Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su citrina - 115g

Šis autentiškas senoviškas sardinių receptas pagrįstas protėvių žiniomis.

Sardinės gaudomos prie Bretanės krantų. Ruošiamos su didžiausia pagarba siekiant išsaugoti žuvies kokybę. Paruošiama rankomis !

Norėdami paragauti, tereikia atidaryti sardinių skardinę!

Taip pat puikiai dera į salotas, su garuose virtomis bulvėmis ar tiesiog dedama ant skrebučio riekelės. Jei norite įmantresnių patiekalų, rinkitės sardinių riestainių receptą, kurį labai lengva paruošti.

Sudedamosios dalys: sardinės, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, citrina 3,3%, druska.

Alergenai: žuvis.

Gausu Omega 3 rūgščių: 2,3g

Kalcio: 535 mg arba 66% RVK*

Fosforo: 530 mg arba 76% RVK*

*Referencinis vartojamas kiekis

Gamintojas: Pointe de Penmarc'h, F-29100 Douarnenez, Prancūzija.

Energinė vertė
929 kJ / 223 kcal
Baltymų
22 g
Riebalų
15 g
Angliavandenių
0 g
- iš kurių cukrų
0 g
Druskos
1 g

Jums taip pat gali patikti