Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su citrina
Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su citrina - 115g
Šis sardinių su citrina receptas, išsaugo autentišką žuvies skonį ir tik šiek tiek paryškina jį!
Skaityti daugiau98
Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su citrina - 115g
Šis autentiškas senoviškas sardinių receptas pagrįstas protėvių žiniomis.
Sardinės gaudomos prie Bretanės krantų. Ruošiamos su didžiausia pagarba siekiant išsaugoti žuvies kokybę. Paruošiama rankomis !
Norėdami paragauti, tereikia atidaryti sardinių skardinę!
Taip pat puikiai dera į salotas, su garuose virtomis bulvėmis ar tiesiog dedama ant skrebučio riekelės. Jei norite įmantresnių patiekalų, rinkitės sardinių riestainių receptą, kurį labai lengva paruošti.
Sudedamosios dalys: sardinės, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, citrina 3,3%, druska.
Alergenai: žuvis.
Gausu Omega 3 rūgščių: 2,3g
Kalcio: 535 mg arba 66% RVK*
Fosforo: 530 mg arba 76% RVK*
*Referencinis vartojamas kiekis
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h, F-29100 Douarnenez, Prancūzija.
- Energinė vertė
- 929 kJ / 223 kcal
- Baltymų
- 22 g
- Riebalų
- 15 g
- Angliavandenių
- 0 g
- - iš kurių cukrų
- 0 g
- Druskos
- 1 g
Jums taip pat gali patikti