

Natūralios sardinės, verdamos subtilaus skonio sultinyje, išreiškia visą savo skonių autentiškumą. Šis tradicinis receptas leidžia pajusti visą gerą šios žuvies skonį.
Skaityti daugiauKruopščiai rankomis paruoštos natūralios sardinės suvilios šios mėlynos žuvelės mėgėjus. Sardinės sugaunamos, tada tiesiai įdedamos šviežios ir sveikos į skardinę prie Bretanės krantų.
Šis receptas suteiks jums visas maistines sardinių naudą: omega 3, kalcio, fosforo, vitamino D.
Dėl tvirto minkštimo galima valgyti tokį, koks yra, su garuose virtomis bulvėmis arba ant skrudintos duonos riekelės.
Sudedamosios dalys: SARDINĖS, vanduo, citrinos minkštimas, druska.
Alergenai: žuvis
Vtaminas D: 8,9 UG
Kalcis: 308 MG
Fosforas: 324 MG
Omega 3: 2,4g
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douarnenez, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti