Šviežio karvės pieno Savojos (Savoie) regiono sūris Petit Reblochon de Savoie

  • Nauja

Šviežio karvės pieno Savojos (Savoie) regiono sūris Petit Reblochon de Savoie

pagamintas Ženevos sūrinėje Le fromager du GENEVOIS

BOUCHET

Sudėtis: šviežias karvės pienas, pieno fermentai, šliužo fermentas, druska, sūrio luobelės dažiklis: dažinė urlija (lot. Bixa orellana - natūralus dažiklis, gaunamas iš augalo sėklų).

Pagaminta Prancūzijoje: Le fromager du GENEVOIS

00647-1
10,50 EUR
Svoris

Atsiprašome, prekės šiuo metu neturime. Pateikite užklausą ir mes su Jumis susisieksime asmeniškai dėl jus dominančios prekės!

Produkto užklausa block Nepakanka prekės atsargų

Šviežio karvės pieno Savojos (Savoie) regiono sūris Petit Reblochon de Savoie

pagamintas Ženevos sūrinėje Le fromager du GENEVOIS

BOUCHET

Sudėtis: šviežias karvės pienas, pieno fermentai, šliužo fermentas, druska, sūrio luobelės dažiklis: dažinė urlija (lot. Bixa orellana - natūralus dažiklis, gaunamas iš augalo sėklų).

Pagaminta Prancūzijoje: Le fromager du GENEVOIS

Jums taip pat gali patikti