Pointe de Penmarc'h - Baltasis tunas Germon savo sultyse
Pointe de Penmarc'h - Baltasis tunas Germon savo sultyse
Paragaukite nepakartojamo tuno Germon savo sultyse
132 g
Skaityti daugiau16
Pointe de Penmarc'h - Baltasis tunas Germon savo sultyse
Šis puikus produktas, paruoštas be aliejaus, suteiks būtinų maistinių medžiagų jūsų organizmui. Baltasis tunas pasižymi minkšta tekstūra, išskirtiniu skoniu ir yra aukščiausios kokybės produktas jūsų virtuvėje.
Nupilkite skystį nuo tuno ir ragaukite tuną su: ryžių ar bulvių salotomis, žaliomis daržovėmis, salikornijomis, feta ir vyšniniais pomidorais.
Recepto idėja: tartą su tunu ir garstyčiomis.
Ant sluoksniuotos tešlos užtepkite sluoksnį garstyčių su dumbliais, vėliau sluoksnį smulkinto tuno, tuomet sluoksnį pomidorų, supjaustytų ne per daug smulkiais griežinėliais, sluoksnį grietinės ir ant viršaus užbarstykite tarkuoto Gruyère sūrio. Kepkite 30 min 250°C įkaitintoje orkaitėje. Tartą patiekite karštą su salotomis.
Sudedamosios dalys:
Alergenai: žuvis
Omega 3: 1,8g
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douarnenez, Prancūzija.
- Energinė vertė
- 627 kJ / 149 kcal
- Baltymų
- 26 g
- Riebalų
- 5 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 1,5 g
- Angliavandenių
- 0 g
- - iš kurių cukrų
- 0 g
- Druskos
- 1 g
Jums taip pat gali patikti