Pierre Oteiza - Guindillas čili pipirai marinate- 300 g
Pierre Oteiza - Guindillas čili pipirai
Žalieji smulkūs baskų krašto pipirai Guindullas marinuoti acte, pickles, yra labai populiarus Baskų krašto pagardas prie vytintos, rūkytos mėsos užkandžių.
Dėl traškios tekstūros ir sladžiarūgščiai pikantiško skonio yra puiki kornišonų alternatyva!
Skaityti daugiau5
Pierre Oteiza - Guindillas čili pipirai
Sudedamosios dalys: žalioji aitrioji paprika, vanduo, actas, druska, konservantai: E223 (sulfitai) ir E330.
Kas yra Guindillas?
Tai žali, švelnūs, ploni ir smulkūs, 5-12 cm ilgio pipirai iš Capiscum paprikos genties, priskiriami tradicinei Ispanijos ir Prancūzijos baskų krašto daržininkystės kultūrai.
Iš Amerikos į Europą atvežtas pipiras geriausiai prigijo būtent šiame krašte, pasižyminčiame žemumomis ir itin gausiu lietumi, dėl ko jis tapo minkštos tekstūros ir ne tokios aštraus skonio.
Kaip prieskonis šis pipiras tapo tikru baskų virtuvės pasididžiavimu, o marinuotas acte, pickles, tampa traškios tekstūros, saldžiarūgščio pikantiško skonio - puiki alternatyva kornišonams! Baskų krašte yra tikras nusikaltimas nepatiekti Guindillas prie vytintos ar rūkytos mėsos užkandžių ar prie baskų krašto tapų.
Gamintojas: Pierre Oteiza 64430 Les Aldudes - Pays basque, Prancūzija.
- Energinė vertė
- 25 kcal / 105 kJ
- Baltymų
- 1 g
- Riebalų
- 0,5 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 0 g
- Angliavandenių
- 4,3 g
- - iš kurių cukrų
- 0,8 g
- Druskos
- 1 g