Pointe de Penmarc'h - Kreminė omarų sriuba Velouté - 400 g

Pointe_de_Penmarc'h_Kreminė_omarų_sriuba_Velouté
  • Pointe_de_Penmarc'h_Kreminė_omarų_sriuba_Velouté

Pointe de Penmarc'h - Kreminė omarų sriuba Velouté - 400 g

Ragaukite unikalaus švelnumo tirštą, kreminės konsistencijos omarų sriubą, itin kruopščiai paruošą Pointe de Penmarc'h komandos virėjų.

Šilta sriuba tobulai nuteiks tamsiais ir šaltais vakarais.

Skaityti daugiau
02490 01
5
6,50 EUR
Kiekis

Pointe de Penmarc'h - Kreminė omarų sriuba Velouté - 400 g

Sudedamosios dalys:vanduo, europinis omaras (galvos) 12%, Bretanės uostose sugauta šviežia žuvis (visa žuvis 7,2 g, žuvies išpjovos 1,8%), morkos, pomidorų tyrė, baltasis vynas, grietinėlė, svogūnai, porai, europinis žoliakrabis, bulvės, manijokos krakmolas, druska, sviestas, nugriebto pieno milteliai, konjakas, pipirai, ankštiniai pipirai, paprika.

Alergenai: žuvis, pienas, moliuskai, sulfitai.

Švelni sriuba pagaminta iš geriausių žuvies ir omaro dalių. Nuostabiai gardus patiekalas, kurį tereikia pašildyti puode ir tiekti į stalą ir valgyti su skrebučiais, dumbliais ar krevečių padažu rouille.

Ši kreminė sriuba yra iš ties tiršta, todėl tikrai galite truputį praskiesti šlakeliu vandens ar šviežia grietinėle. Sriubą galite naudoti ir kaip padažo pagrindą kitiems patiekalams.

Paruošimas: Šiek tiek pašildykite puode. Pabarstykite tarkuotu kietuoju Gruyère sūriu, džiovintais dumbliais, pagardinkite rouille padažu. Ypač gardu būtų, jei sriubą papildytumėte omaro gabalėliais.

Naudojama kaip padažas, ši sriuba puikiai dera su bet kuria baltąja žuvimi, su ant grotelių keptu omaru.

Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija. 

Energinė vertė
199 kJ / 47 kcal
Baltymų
4,7 g
Riebalų
1,8 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
1 g
Angliavandenių
3,1 g
- iš kurių cukrų
1,5 g
Druskos
0,78 g

Jums taip pat gali patikti