Distillerie Ergaster - Viskis SINGLE MALT N° 002 NATURE - 45 %, 0,05 l

Distillerie_Ergaster_Viskis_SINGLE_MALT_N002_NATURE
  • Distillerie_Ergaster_Viskis_SINGLE_MALT_N002_NATURE
  • Distillerie_Ergaster_Viskis_SINGLE_MALT_N002_NATURE

Distillerie Ergaster - Viskis SINGLE MALT N° 002 NATURE 

Vienasalyklinis ekologiškas viskis 

45 % alk.

0,05 l

Skaityti daugiau
02353 02
1
14,00 EUR
Kiekis
warning Paskutinė prekė

Distillerie Ergaster - Viskis SINGLE MALT N° 002 NATURE - 45 %, 0,05 l

Norint pajusti tikrąją skonio vertę, prieš ragaujant šios partijos Nr. 002 viskį, primaiusia reikia jį gerai dekantuoti.

Sudedamosios dalys: salykliniai miežiai

Tai elegantiškas, delikačiomis grūdų ir medienos natomis pasižymintis viskis, pirmiausia apdovanojantis subtiliu kriaušės aromatu ir skoniu. Vėliau išryškėjusios prieskoninės natos keičia viena kitą, kol galiausiai kūrinys pabaigiamas harmoningai į švelnią ir itin šilkinę tekstūrą įsiliejusiomis lengvomis grūdų ir medienos natomis.

Kvapas / Nosis:

- pirmiausia nosį pasiekia vyšnių žiedų ir kriaušės aromatai

- arčiau taurės galima užuosti kriaušės kvapą palydinčias banano, grūdų ir razinų natas. Visą tai apgaubia itin išreikštos medumi kvepiančios medienos natos.

- Pačioje taurėje ryškėja konditerijos gaminių aromatai, kuriuos palydi delikačios žalumos ir riešutų natos.

Skonis:

- pirmasis įspūdis yra išskirtinai švelnus, švelniai riebi tekstūra delikačiai skleidžiasi vaisiniais skoniais

- vėliau išryškėja itin aiškios grūdų natos, nuspalvintos pipirų ir subtiliais kriaušės pustoniais - Paskutinės natos debiutuoja delikačiomis medienos natomis, greitai pereinančiomis į prieskonines konditerinių kepinių natas, kuriose suskamba muskatų, gvazdikėlių, ir pipirų pustoniai. Visa skonių puokštė burnoje palieka švelnumą ir ilgai išliekantį subtiliai šilkinį jausmą.

Gamybos būdas:

- pirmasis brandinimo etapas vyksta naujose vidutiniško arba lengvo (priklausomai nuo statinės) skrudinimo prancūziško ąžuolo statinėse,

- pagrindinis brandinimo etapas vyko pakartotinai panaudotose prancūziškose statinėse, kuriose prieš tai buvo brandinti kiti gėrimai. Pagal brandintus gėrimus, statinės pasiskirsto taip:

• 34 % Jurançon

• 28 % Pineau des Charentes

• 19 % Banyuls

• 19% Cognac

Sertifikuotas FR-BIO-09

Pagaminta Prancūzijoje: Distillerie Ergaster, Zone d'activité Noyon-Passel, 1 Avenue du Parc, 60400 Passe. 

Jums taip pat gali patikti