

Atlanto vandenyno pakrantės žvejybos uostų tradicinis patiekalas - norveginių omarų tiršta kreminė sriuba, dar vadinama "La demoiselle de Loctudy"!
Skaityti daugiauParagaukite rafinuoto vėžiagyvio, paruošto pagal šį naują bretonišką fantastiško skonio sriubos receptą!
Tiršta kreminė norveginių omarų sriuba pasižymi subtiliu konjako poskoniu. Ši sriuba ruošiama iš geriausių Atlanto vandenyne sugautų žuvų (galvų, pelekų) ir norveginių omarų (galvų, uodegų) dalių.
Paprasčiausiai pašildykite sriubą ir mėgaukitės jūros skoniu! Sriubą galite pagardinti sviestiniais skrebučiais, smulkintais dumbliais ir žuvies padažu Rouille ar grietinėle.
Sudedamosios dalys: Vanduo, Bretanės uostuose iškrauti NORVEGINIAI OMARAI* (Nephrops norvegicus) 18%, ŽUVIS* (ŽUVIES nuopjovos) 13%, morkos, pomidorų pasta, GRIETINĖ, porai, SALIERAI, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus, svogūnai, SVIESTAS, konjakas, paprika, pipirai, lauro lapai, čiobreliai.
*Sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
Alergenai: žuvis, omarai. Gali būti MOLIUSKŲ pėdsakų.
Paruošimas: Dėžutės turinį supilkite į puodą. Pašildykite ant silpnos ugnies. Pagardinkite Gruyere tarkuotu sūriu, Rouille padažu ir sviestiniais skrebučiais. Galima užbarstyti smulkintų dumblių ir Espelette pipirų.
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douarnenez, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti