Japoniška arbata
Japoniškos arbatos žinomos visame pasaulyje: žaliosios arbatos, skrudintos arbatos, mačia arbata, ekologiškos arbatos, arbatos milteliai, arbatos masė (tešla).

Subcategories
Japoniška arbata yra daugiau nei gėrimas. Vis daugiau ir dažniau ją pasirenka ruošiant patiekalus ir saldžius kepinius bei desertus.
Dažniausiai užduodami klausimai
Kuo Matcha (Mačia) arbata yra naudinga sveikatai?
Matcha arbata turi antioksidantinių, antibakterinių, priešuždegiminių savybių. Taip pat padeda kovoti su stresu ir pagerinti smegenų veiklą.
Kaip paruošti Matcha (Mačia) arbatą?
Naudodami matcha arbatos rinkinį - dubenėlis, šluotelė, padėkliukas šluotelei, mentelė. Į dubenį įdėkite 2–4 menteles matcha arbatos miltelių t.y. 2–4 g (1 mentelė = 1 g matcha arbatos), tada užpilkite 70–100 ml virintu vandeniu ( 70 - 80 ° C ). Suplakite arbatą bambukine šluotele, kol sutirštės ir susidarys tolygios, švelnios putos. Tada ragaukite!
Kaip laikyti Matcha (Mačia) arbatą ?
Matcha arbatos pakuotę laikyti saugant nuo šviesos ir drėgmės. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.
Kuo skiriasi skirtingos kokybės Matcha arbatos?
Matcha arbatos kokybę galima atskirti skoniu, spalva ir ar turi priemaišų. Pati kokybiškiausia ir naudingiausia matcha arbata yra ekologiška, be priemaišų, milteliai ryškios žalios spalvos.