Jūros gėrybės

Mėgstantiems jūros gėrybes galime pasiųlyti įvairiausių produktų / patiekalų ! Tokių kaip skumbrės žuvienės, ausinukių ar omaro užtepėlių, jūros dumblių - wakame, kombu royal ar "jūros pupelių", saridnių - tiek savo sultyse, tiek su saulėje džiovintais pomidorais, dumblių tartaru ir kt., žuvies troškinių, omarų aliejaus, tuno paštetų, sumbrės padažuose ir kt... 

Jūros Gėrybės - MiamMiam.lt

Subcategories

  • Jūros dumbliai ir...
    <p><em>„Miam miam“</em> parduodami tik ekologiški jūros dumbliai, kurie yra auginami Atlanto vandenyne.  Turbūt paklausite iš kur žinau? Leiskite papasakoti. </p> <p> <strong><a href="#js-product-list-bottom">Skaityti daugiau</a></strong></p>
  • Moliuskai
    <p>Moliuskai - itin naudingi ir maistingi, juos sveika valgyti ! MiamMiam krautuvėlėje rasite jūrinių ausinukių ar jūrų šukučių paštetų bei patiekalų. </p> <p>Sezono metu turime šviežių midijų ir austrių !</p>
  • Sardinės
    <p>Tikri sardinių mylėtojai žino, jog nuo senovės laikų, sardinės, išlaikytos nuo 6 iki 8 metų, laikui bėgant tobulėja kaip geras vynas. Po 6–8 metų brandinimo sardinės cukruojasi ir prisisunka alyvuogių aliejaus. </p> <p>Tai puiki dovana, ne tik skardinių, bet ir meno mėgėjams. Kiekviena skardinė yra išskirtinio dizaino, sukurtos vietinių bretonų dailininkų. Tai puiki dekoracija !</p>
  • Skumbrė
    <p>Skubmrė - tai žuvis, kupina puikų omega 3, riebalų rūgščių, kurios skatina tinkamą širdies ir smegenų veiklą.  </p> <p>MiamMiam krautuvėlėje rasite skumbrės žuvienės, troškinio, filė su padažais ar paštetų.</p>
  • Tunas
    <p>Baltasis tunas Germon pasižymi minkšta tekstūra, išskirtiniu skoniu ir yra aukščiausios kokybės. Tunas - tai maistingas, mažai kalorijų turintis produktas !</p>
  • Vėžiagyviai
    <p>Daugiausiai pasaulyje vartojamų vėžiagyvių - dešimtkojai vėžiai – krabai, omarai, krevetės. Būtent šių vėžiagyvių patiekalų, užtepėlių galite rasti MiamMiam krautuvėlėje. </p> <p>Verta žinoti, jog vėžiagyviai turi mažai kalorijų, tačiau yra labai maistingi - daug baltymų, mineralų ir B vitaminų. </p>
  • Kita žuvis
    <p>Maistingai ir vertingai kasdieninei mitybai – prancūziška žuvis ir žuvies patiekalai.</p>
  • Žuvienė
    <p>Labai maistingos ir ypač subalansuotos žuvienės sriubos. Atraskite nepriekaištingą kokybę ir jūros skonių paletę !</p>
  • Caviar - Ikrai
    <p>Švelnus pasūdymas leidžia visiškai atsiskleisti ilgai burnoje išliekančiam ikrų skoniui su vos juntamu riešutų prieskoniu. Prekės ženklo Sturia ikrų gamoje rasite išskirtinio produkto plačią pojūčių ir šviežių bei natūralių skonių paletę. </p> <p>Sturia ikrai patys yra puošmena... ir kai juos ragausite mažyčiu šaukšteliu, mėgausitės burnoje trykštančiais skoniais.</p> <p></p> <p><em><strong>STURIA</strong> yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.</em></p> <p><em>Šiam gamintojui<strong> made in Aquitaine</strong> svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius <strong>ikrus caviar</strong> - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus  tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.</em></p> <p><em>Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.</em></p> <p><em>Štai kodėl <strong>STURIA</strong> buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos <strong>Bocuse d’Or</strong> partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.</em></p> <p><em>Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities<strong> aukštąją virtuvę Haute Cuisine</strong>. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika</em></p> <p></p>

Dažniausiai užduodami klausimai