Kermao - Bretoniškas sidras briutas Le Kermao - 5 %, 0,75 l

Kermao_Bretoniškas_sidras_briutas_Le_Kermao_5%_75cl
  • Kermao_Bretoniškas_sidras_briutas_Le_Kermao_5%_75cl
  • Kermao_Bretoniškas_sidras_briutas_Le_Kermao_5%_75cl

Kermao - Bretoniškas sidras briutas Le Kermao 

Sausas sidras

Lot1 - sudėtyje yra sulfitų

5 % alk. tūrio, 0,75 l

Skaityti daugiau
00653 01
54
8,00 EUR
Kiekis

Kermao - Bretoniškas sidras briutas Le Kermao - 5 %, 0,75 l

Sidro namai Les Vergers de Kermao patys augina obuolius, renka jų derlių, spaudžia, fermentuoja ir išpilsto su meile gamintą sidrą.

Pagaminta Bretanėje: Les Vergers de Kermao sidro namai

Sidrui gaminti naudojami pietų Finistero regiono obuoliai - saldūs, saldžiai karstelėje ir kartūs.

Les Vergers de Kermao sidro namai įsikūrę tarp Quimper ir Bénodet miestelių, priklauso AOP Cornouaille geografinei nuorodai.

Vaismedžių sodas driekiasi 10 hektarų plote ir dovanoja skirtingų vietinių rūšių vaisius.

Obuolių derlius renkamas rankomis, o obuoliai rūšiuojami pagal spalvą, nuplaunami, spaudžiami ir fermentuojami.

100 % grynos sultys, natūralus skaidrinimo procesas vyksta 10 dienų.

Pirmosios fermentacijos su alkoholiu pradžia. Trukmė 4 mėnesiai. Fermentacijos procesą užbaigia filtracija. supilstymas į butelius ir užkimšimas.

Antros fermentacijos etape susiformuoja puta.

Mielės butelyje aktyvios 4-5 mėnesius. Alkoholio kiekis yra 4,5 %, spaudžiant mažiausiai 5 barų slėgiu.

Ne visas cukrus virsta alkoholiu. Siekiant stabdyti šį procesą, sidras perpilamas.

Buteliai visiškai ištuštinami ir išplaunami. Filtruotas sidras vėl supilamas į jo butelį. Šis etapas vadinamas perpilimo etapu.

Naudojamas barometras, kad būtų išsaugotas natūralus gėrimo spaudimas.

Užkimštas ir etikete papuoštas sidras su saugoma AOP Cornouaille geografinė nuoroda yra pasiruošęs jūsų degustacijai :)