Distillerie Artisanale en Bretagne - Džinas ABYSEE - 38,5 %, 0,2 l

Distillerie_Artisanale_en_Bretagne_Džinas_ABYSEE_38,5_%_0,2_l
  • Distillerie_Artisanale_en_Bretagne_Džinas_ABYSEE_38,5_%_0,2_l

Distillerie Artisanale en Bretagne - Džinas ABYSSE  

Jūros dumblių džinas !

38,5% alk.

0,2l

Skaityti daugiau
02050 01
9
25,00 EUR
Kiekis

Distillerie Artisanale en Bretagne - Džinas ABYSSE - 38,5%, 0,2     l

Sudedamosios dalys: Pagrindinės augalinės medžiagos: Kadagys (dominuojantis) ir kalendra. Antrinės augalinės medžiagos: kvapieji pipirai, citrinos žievelė, imbieras. Laukiniai jūros dumbliai laminarija (KOMBU), surenkami ir džiovinami EDERN.

Šio džinas paruošimas  - maceravimas nerūdijančio plieno talpose ir periodiškas maišymas, ilgas ir pakopinis maceravimas (ne visos augalinės medžiagos sudedamos vienu metu). Vykdoma distiliacija ir laukinių rudadumblių (laminarijų) nuoviro įtraukimas į redukciją.

Distiliacija vykdoma London dry stiliumi (visi augaliniai produktai distiliuojami kartu, maceruojant), vario ir nerūdijančio plieno distiliatoriuose (tai reiškia, kad distiliuojama partijomis, todėl vienoje partijoje yra ribotas butelių skaičius). Toks distiliavimo procesas nuo pradžios iki pabaigos leidžia sukurti vientisą aromatą ir skoniui suteikia daugiau išskirtinumo.

Alkoholio koncentracija 38,5 % 

Kvapas: pirmiausia atsiskleidžia citrusinių vaisių aromatas. Vėliau nosį užlieja jūros kvapai.

Skonis: gomurį pamalonina švelnus ir "apvalus" skonis, su citrusinių vaisių ir greipfrutų natomis. Pabaigoje šiek tiek jaučiamas druskos ir jodo poskonis. Šiam deriniui būdingais ilgai išliekantis intensyvus citrusinių vaisių pojūtis.

Dėl distiliavimo metu naudojamų dumblių ir augalinių eterinių aliejų gali atsirasti drumstumas. Gali susidaryti nuosėdos.

Gamintojas: Distillerie Heroult en Bretagne, Prancūzija. 

Talpa
0,2l
Alkoholio tūris
38,5%

Jums taip pat gali patikti