

Šiame skaniame recepte subtiliai dera sardinių subtilumas ir joduotas jūros dumblių iš Roscoff kaimelio pakrančių, skonis, kuriam saulėto poskonio suteikia Provanso žolelės. Jūros dumblių tartaras pagardinamas kaparėliais, česnakais, tada marinuojamas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejuje.
Skaityti daugiauSenovinės sardinės ruošiamos rankomis Bretanėje pagal unikalią patirtį. Išdarinėtos ir apkeptos sardinės įdaromos šviežios, o vėliau papuošiamos laukinių Roscoff kaimelio pakrantėse surinktų jūros dumblių tartaru (jūros pupelės, dulse, wakame) ir kultūriniais jūros dumbliais (jūros salotomis). Jūros dumbliai pagardinami kaparėliais, česnakais ir Provanso žolelėmis, tada marinuojami ekologiškame alyvuogių aliejuje. Šis produktas turi puikią maistinę naudą sveikatai.
Sudedamosios dalys: sardinės, jūros dumblių tartaras 10% (įskaitant jūros dumblius 3%, (jūros spagečiai, dulse, jūros salotos, wakame)), aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, kornišonai, kaparėliai, svogūnai, askaloniniai česnakai, česnakai, žolelės (bazilikas, raudonėlis, rozmarinas, čiobreliai), vanduo, alkoholio actas, sidro actas, druska], aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 8,6%, druska. Gali turėti MOLIUSKŲ ir VĖŽIAGYVIŲ pėdsakų.
Alergenai: žuvis, moliuskai, vėžiagyviai.
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti