Pointe de Penmarc'h - Skumbrių filė Dižono garstyčių padaže - 169 g

Pointe_de_Penmarc'h_Skumbrių_filė_su_garstyčiomis
  • Pointe_de_Penmarc'h_Skumbrių_filė_su_garstyčiomis
  • Pointe_de_Penmarc'h_Skumbrių_filė_su_garstyčiomis
  • Pointe_de_Penmarc'h_Skumbrių_filė_su_garstyčiomis

Pointe de Penmarc'h - Skumbrių filė Dižono garstyčių padaže - 169 g

Subtilus skumbrės filė derinys su gurmanišku Dižono garstyčių padažu.

Skaityti daugiau
01665 01
23
8,30 EUR
Kiekis

Pointe de Penmarc'h - Skumbrių filė Dižono garstyčių padaže Moutarde - 169 g

Rankomis smulkiai supjaustytos skumbrės filė po vieną dedamos į dėžutes ir aptepamos garstyčių padažu.

Itin rafinuoto skonio skumbrė, kurioje natūraliai gausu omega 3, todėl itin prisideda prie tinkamo širdies ir kraujagyslių sistemos veikimo. 

Šią konservuotą žuvį galima valgyti paprastai, tiesiai iš dėžutės arba su salotomis, taip pat puikiai tiks gaminti kišą ar lazaniją.

Sudedamosios dalys: skumbrės filė 59% (virtos bulvių sultinyje: morkos, svogūnai, porai, pipirai, petražolės, česnakai, lauro lapai, gvazdikėliai, pipirai), vanduo, Dižono garstyčios 7,8% (garstyčių sėklos, alkoholio actas, druska), saulėgrąžų aliejus, garstyčios l'ancienne 2,5% (vanduo, garstyčių sėklos, alkoholio actas, druska, baltojo vyno actas, cukrus, prieskoniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), alkoholio actas, vyno actas, cukrus, druska, baltas vynas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, tirštikliai: guaro derva ir ksantano derva, česnakai, pipirai, ciberžolė.

Alergenai: žuvis, grastyčios.

Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija. 

Energinė vertė
948 kJ / 228 kcal
Baltymų
13 g
Riebalų
18 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3,7 g
Angliavandenių
3,6 g
- iš kurių cukrų
1,6 g
Druskos
1 g

Jums taip pat gali patikti