

Subtilus skumbrės filė derinys su gurmanišku Dižono garstyčių padažu.
Skaityti daugiauRankomis smulkiai supjaustytos skumbrės filė po vieną dedamos į dėžutes ir aptepamos garstyčių padažu.
Itin rafinuoto skonio skumbrė, kurioje natūraliai gausu omega 3, todėl itin prisideda prie tinkamo širdies ir kraujagyslių sistemos veikimo.
Šią konservuotą žuvį galima valgyti paprastai, tiesiai iš dėžutės arba su salotomis, taip pat puikiai tiks gaminti kišą ar lazaniją.
Sudedamosios dalys: skumbrės filė 59% (virtos bulvių sultinyje: morkos, svogūnai, porai, pipirai, petražolės, česnakai, lauro lapai, gvazdikėliai, pipirai), vanduo, Dižono garstyčios 7,8% (garstyčių sėklos, alkoholio actas, druska), saulėgrąžų aliejus, garstyčios l'ancienne 2,5% (vanduo, garstyčių sėklos, alkoholio actas, druska, baltojo vyno actas, cukrus, prieskoniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), alkoholio actas, vyno actas, cukrus, druska, baltas vynas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, tirštikliai: guaro derva ir ksantano derva, česnakai, pipirai, ciberžolė.
Alergenai: žuvis, grastyčios.
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti