Beillevaire - Karvės pieno sūris REBLOCHON FERMIER - sveriamas

  • Greitai bus
Beillevaire_REBLOCHON_FERMIER
  • Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_REBLOCHON_FERMIER
  • Beillevaire_REBLOCHON_FERMIER

Beillevaire - Karvės pieno sūris REBLOCHON FERMIER

Naminis, nepasterizuoto karvės pieno, slėgtas, nekaitintas

Sūris pasižymi riešutiniu ir kreminiu skoniu!

Reblochon – tai vienas iš lengvesnių sūrių, kuriuos galima derinti su vynu. Jis puikiai tiks kartu su baltuoju Bourgogne arba gali būti vienodai gerai derinamas su lengvesniais raudonaisiais vynais,pavyzdžiui, Pinot Noir vynuogių.

Parduodamas TIK FIZINĖJE MiamMiam krautuvėlėje Klaipėdoje, Mažvydo alėjoje!

Nurodyta 1 kg kaina. Sveriamas.

Skaityti daugiau
01125 01
54,00 EUR
block Greitai bus

Beillevaire - Karvės pieno sūris REBLOCHON FERMIER

"Reblochon" yra nekaitintas, slėgtas sūris su nuplauta žievele, pagamintas iš žalio nenugriebto karvių pieno.

„Reblochon“ gamyboje reikia laikytis tikslaus ir griežto proceso. Norėdami išsaugoti skonį ir autentiškumą, ūkininkai privalo sąžiningai laikytis kilmės vietos nuorodos (AOP) „Reblochon“ arba „Reblochon de Savoie“ specifikacijų. Atgavęs dar šiltą pieną iš melžimo, ūkio gamintojas nuosekliai atlieka: 

  • pieno fermentų integravimą siekiant parūgštinti pieną, užkirsti kelią bakterijoms daugintis ir pasiekti optimalų nokimą;
  • pieno temperatūra neturi viršyti 35 laipsnių;
  • šliužo fermento pridėjimas pienui koaguliuoti.

Sūris pasižymi riešutiniu ir kreminiu skoniu!

Reblochon – tai vienas iš lengvesnių sūrių, kuriuos galima derinti su vynu. Jis puikiai tiks kartu su baltuoju Bourgogne arba gali būti vienodai gerai derinamas su lengvesniais raudonaisiais vynais,pavyzdžiui, Pinot Noir vynuogių.

Sudedamosios days: nepasterizuotas karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės šliužo fermentas.

Alergenai: pienas

Gamintojas: Beillevaire, Prancūzija.

Energinė vertė
1359 kJ / 328 kcal
Baltymų
19,9g
Riebalų
27,4g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
18,8g
Angliavandenių
0,4g
- iš kurių cukrų
0,1g
Druskos
1,2g
Gamybos būdas
Rankų darbas
Pieno apdorojimo būdas
Nepasterizuotas pienas
Pieno rūšis
Karvės pienas
Alergenai
Pienas
Laikymo sąlygos
4-8 °C
Regionas
Auvergne-Rhone-Alpes (Overmė-Rona-Alpės)
Struktūra
Minkštas

Jums taip pat gali patikti