- Greitai bus

Naminis, nepasterizuoto karvės pieno, slėgtas, nekaitintas
Sūris pasižymi riešutiniu ir kreminiu skoniu!
Reblochon – tai vienas iš lengvesnių sūrių, kuriuos galima derinti su vynu. Jis puikiai tiks kartu su baltuoju Bourgogne arba gali būti vienodai gerai derinamas su lengvesniais raudonaisiais vynais,pavyzdžiui, Pinot Noir vynuogių.
Parduodamas TIK FIZINĖJE MiamMiam krautuvėlėje Klaipėdoje, Mažvydo alėjoje!
Nurodyta 1 kg kaina. Sveriamas.
Skaityti daugiau"Reblochon" yra nekaitintas, slėgtas sūris su nuplauta žievele, pagamintas iš žalio nenugriebto karvių pieno.
„Reblochon“ gamyboje reikia laikytis tikslaus ir griežto proceso. Norėdami išsaugoti skonį ir autentiškumą, ūkininkai privalo sąžiningai laikytis kilmės vietos nuorodos (AOP) „Reblochon“ arba „Reblochon de Savoie“ specifikacijų. Atgavęs dar šiltą pieną iš melžimo, ūkio gamintojas nuosekliai atlieka:
Sūris pasižymi riešutiniu ir kreminiu skoniu!
Reblochon – tai vienas iš lengvesnių sūrių, kuriuos galima derinti su vynu. Jis puikiai tiks kartu su baltuoju Bourgogne arba gali būti vienodai gerai derinamas su lengvesniais raudonaisiais vynais,pavyzdžiui, Pinot Noir vynuogių.
Sudedamosios days: nepasterizuotas karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės šliužo fermentas.
Alergenai: pienas
Gamintojas: Beillevaire, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti