Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Classic Baerii - 50 g

Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Classic_Baerii
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Classic_Baerii

Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Classic Baerii 

50 g

Eršketas (Acipenser Baerii)

Sturia ikrai Classic Baerii idealus pasirinkimas atrasti ar iš naujo panerti į prancūziškų ikrų pasaulį už nedidelę kainą.

Skaityti daugiau
02578 02
1
95,00 EUR
Kiekis
warning Paskutinė prekė

Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Classic Baerii - 50 g

Raktas į 100 % prancūziškų ikrų pasaulį Caviar d'Aquitaine ®

Žuvis: eršketas (Acipenser Baerii)

Skonis: gurmaniški, sviesto ir jodo skoniu pasižymintys ikrai.

Classic Baerii tirpsta prispausti liežuvio ir paskleidžia sviestines, gurmaniškas natas bei ilgai išliekantį jodo poskonį.

Tekstūra: tirpstanti, minkšta.

Spalva: juodais atspindžiais žvilgantys grūdeliai.

Grūdelių dydis: maži ikrų grūdeliai.

Grūdelių "pasipriešinimas" spaudžiant: vidutinis

Sudedamosios dalys: eršketo kiaušinėliai, druska, konservantas: E285

Rekomenduojamos laikymo sąlygos

Neatidarytą pakuotę laikyti šaltoje ir sausoje vietoje. Laikymo sąlygos atidarius -  0 °C ir + 4 °C temperatūroje.

Patarimai degustacijai 

Sturia ikrus Classic Baerii puiku ragauti su skrebučiais ar kitais pirštais imamais užkandžiais, taip pat aperityvams ar kulinariniams gaminiams virtuvėje. 

STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir selekcininkas Prancūzijoje

STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.

Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus.  Tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.

Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.

Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.

Energinė vertė
1066kJ/256Kcal
Baltymų
26 g
Riebalų
16 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3,7 g
Angliavandenių
1,5 g
- iš kurių cukrų
1,5 g
Druskos
3,3

Jums taip pat gali patikti