Sturia - kreminė užtepėlė Tarama su ikrais caviar - 90 g
Sturia - kreminė užtepėlė Tarama su ikrais caviar
90 g
Gurmaniška dviejų išskirtinių produktų - eršketo ir menkių kiaušinėlių - santuoka šilkinėje tekstūroje...
Skaityti daugiau8
Sturia - kreminė užtepėlė Tarama su ikrais caviar - 90 g
Kreminė užtepėlė Tarama su ikrais tai gardi dviejų išskirtinių produktų santuoka: menkių ir eršketų kiaušinėliai. tvirtos tekstūros ikriukai kontrastuodami su šilkinės tekstūros užtepėle tarama, sukuria ypatingą pojūtį ir praturtina subtiliomis jodo natomis.
Sudedamosios dalys: rapsų aliejus, sūdyti ir rūkyti menkių kiaušinėliai (kilmė: Islandija) 27 % (menkių kiaušinėliai 25 %, druska), ikrai 10 % (eršketo ikrai Acipenser Baerii arba Acipenser gueldenstaedtii veislės eršketo), druska), vanduo, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, mielės), citrinų sulčių koncentratas, konservantas E211.
Galimi vėžiagyvių, riešutų, kiaušinių, sezamų, salierų ir garstyčių pėdsakai.
Rekomenduojamos laikymo sąlygos
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 48 val.
Patarimai degustacijai
Puikus pasirinkimas aperityvams!
Puikiai tiks kaip mažų blynelių garnyras, o jei tradiciškiau - tepkite ant skrudintos duonos riekės.
Bet kuriuo atveju mėgausitės nuostabiu gurmanišku Sturia kūriniu.
STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir selekcininkas Prancūzijoje
STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.
Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus. Tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.
Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.
Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.
Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.
- Energinė vertė
- 2043 kJ/496 Kcal
- Baltymų
- 9,4 g
- Riebalų
- 51 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 4,1 g
- Angliavandenių
- 3,1 g
- Druskos
- 2,1 g
Jums taip pat gali patikti