Distillerie Artisanale en Bretagne - Džinas AVIS DE TEMPETE - 40% - 0,2l

Distillerie_Artisanale_en_Bretagne_Džinas_AVIS_DE_TEMPETE
  • Distillerie_Artisanale_en_Bretagne_Džinas_AVIS_DE_TEMPETE

Distillerie Artisanale en Bretagne - Džinas AVIS DE TEMPETE

alk. 40%

0,2l

Skaityti daugiau
02051 01
16
25,00 EUR
Kiekis

Distillerie Artisanale en Bretagne - Džinas AVIS DE TEMPETE - 40%, 0,2l

Sudedamosios dalys: Pagrindiniai augaliniai ingredientai: Kadagys (dominuojantis), kalendra ir šventagaršvė. Antriniai augaliniai ingredientai: cinamonas, vanilė, rojaus grūdai (Aframomum melegueta), kvapieji pipirai, citrinos žievelė, imbieras, kardamonas... Sudėtyje 12 augalinių medžiagų.  Augaliniai produktai, įskaitant kalendrą ir šventagaršvę, tiekiami vietoje.

Šis džinas paruošimas - maceracija nerūdijančio plieno talpose, periodiškais maišant proceso metu. Vydomas ilgas ir pakopinis maceravimas (ne visos augalinės medžiagos sudedamos vienu metu).

Distiliacija vykdoma London dry stiliumi (visi augaliniai produktai distiliuojami kartu, maceruojant). Vario ir nerūdijančio plieno distiliatoriuose ( tai reiškia, kad distiliyuojama partijomis, todėl vienoje partijoje yra ribotas butelių skaičius). Toks distiliavimo procesas nuo pradžios iki pabaigos leidžia sukurti vientisą aromatą ir skoniui suteikia daugiau išskirtinumo.

Alkoholio koncentracija 40%

Kvapas: Pradžioje jaučiami intensyvūs ir ilgai išliekantys kadagio ir egzotinių vaisių aromatai. Vėliau seka gaivumo ir gėlių natos.

Skonis: gomuryje intensyvus su ryškiu kadagio ir kalendros poskoniu, šiek tiek jaučiamas aštrumas dėl rojaus sėklų poveikio. Alkoholio stiprumas nėra intensyvus, o gomurį pamalonina irisų natos. Pabaigoje išryškėja kadagio natos, o šventagaršvės poskonis suteikia šiek tiek kartumo.  Retronazalinė analizė skiriasi priklausomai nuo žmogaus: nuo cinamono iki jodo ar net mineralinių natų. Šiam deriniui būdingais ilgai išliekanti intensyvi aromatų puokštė.

Dėl distiliavimo metu naudojamų  augalinių eterinių aliejų gali atsirasti drumstumas.

Gamintojas: Distillerie Artisanale en Bretagne, Prancūzija.

Talpa
0,2l
Alkoholio tūris
40%

Jums taip pat gali patikti