

Aukščiausios rūšies šokoladas, itin tonizuojantis, ilgai išliekančio skonio gomuryje.
75 % Venesueloje užaugintų pupelių kakavos juodasis šokoladas
Skaityti daugiauVenesuelos uostas Puerto Cabello jau daugiau nei 400 metų yra žinomas dėl kakavos ir prekybos su Europa. Tai buvo iššūkių ir susitikimų erdvė bei slenkstis į naująjį pasaulį. Nuotykių, išgyvenimo, veiksmo aromatais dvelkianti filosofija atspindi taikias vertybes ir glaudų bendradarbiavimą su itin patyrusiais plantatoriais.
Sudedamosios dalys: kakava, kakavos sviestas, cukrus.
Kilmės vieta: Prancūzija
Laikymo sąlygos: Laikyti kambario temperatūroje nuo 17 ° iki 25 °C
Pagaminta Prancūzijoje: Bonnat Chocolatier, BP 48, 8, cours Senozan, 38502 VOIRON.
Jums taip pat gali patikti