

Ekologiškas dūminis viskis, brandintas išskirtinėse Banyuls vyno statinėse, gintaro spalvos.
48% alk.
0,05l
Skaityti daugiauSudedamosios dalys: salykliniai miežiai.
2016 metais distiliuota partija Nr. 35 pasiekė visišką brandą ir jums yra pristatoma visame savo raudonmedžio spalvos grožyje, sunkių, kompleksiškų ir itin elegantiškų skonių ir kvapų gausoje.
Itin stipri Banyuls vyno statinių įtaka skoniui, pasižyminčiame tvirtomis apelsinų, džiovintų abrikosų, ilgai išliekančiomis ir labai lengvomis bei kvapniomis medžio ir durpių natomis.
Kvapas / Nosis:
- pirmiausia pasklinda delikatus, dūmais dvelkiantis kvapas, papildytas vanilės ir apelsinų žievelių natomis - Arčiau taurės kvapas pereina į aiškias medienos bei malonias abrikosų natas;
- o pačioje taurėje pajusite, kaip medžio kvapo natos subtiliai varžosi su durpių natomis.
Skonis:
- stiprus pirmasis įspūdis, persmelktas medienos poskonio, praturtino maloniais vanilės ir abrikosų tonais. - vėliau skonis kinta ir ima skleistis cukruotų vaisių, uogienės, gvazdikėlių pustoniai;
- ilgai išliekantis skonis skamba pipirų natomis, pereinančiomis į ryškias ir delikačiai persipynusias cukruotų vyšnių, medienos, džiovintų vaisių (abrikosų, figų, riešutų) dūmines ir itin ilgai išliekančias natas.
Gamybos būdas:
Pirmasis brandinimo etapas vyksta naujose prancūziško ąžuolo statinėse, porėtose, suvidutinio skrudinimo.
- Vėliau pagrindinis brandinimo etapas vyko Banyuls vyno statinėse - sumažintas alkoholio tūris iki 48 %.
- Išleistas labai mažas butelių kiekis - vos 450.
Sertifikuotas FR-BIO-09
Pagaminta Prancūzijoje: Distillerie Ergaster, Zone d'activité Noyon-Passel, 1 Avenue du Parc, 60400 Passe.
Jums taip pat gali patikti