

Šis autentiško skonio sardinių su citrina receptas nepaliks abejingų!
Skaityti daugiauŠis autentiškas senoviškas sardinių receptas pagamintas pagal senas protėvių tradicijas.
Sardinės gaudomos prie Bretanės krantų. Ruošiamos su didžiausia pagarba siekiant išsaugoti žuvies kokybę. Paruošiama rankomis!
Puikiai dera į salotas, su garuose virtomis bulvėmis ar tiesiog dedama ant skrebučio riekelės. Jei norite įmantresnių patiekalų, rinkitės sardinių riestainių receptą, kurį labai lengva paruošti.
Sudedamosios dalys: sardinės, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, citrina 3,3%, druska.
Alergenai: žuvis.
Gausu Omega 3 rūgščių: 2,3g
Kalcio: 535 mg arba 66% RVK*
Fosforo: 530 mg arba 76% RVK*
*Referencinis vartojamas kiekis
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h, F-29100 Douarnenez, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti