

Autentiškas receptas
Naujoji paštetų gama skirta pagerbti žvejus, plaukiojusius tunus žvejojančiais laivais Grua (Groix) salos pakrantėse.
Skaityti daugiauUnikalus receptas, virtas naudojant baltojo tuno Germon filė iš Šiaurės Rytų Atlanto ir sertifikuotą Bretanės kiaulieną. Šis receptas, pagamintas Groix saloje, atspindi salos kulinarinį paveldą ir protėvių receptus, kuriuos gamino moterys jūreivės.
Sudedamosios dalys: Kiauliena 43%, baltasis ilgapelekis tunas (Thunnus alalunga) 39% - žuvies sultinys (žuvis, vanduo, askaloniniai česnakai, česnakai, alyvuogių aliejus, petražolės, Guérande druska), askaloniniai česnakai, jūros salotos, kvietiniai miltai, jūros druska Guérande, česnakai, petražolės, agar agar, juodieji pipirai, cukraus, Espelette pipirai, kalendra, muskato riešutas.
Galimi vėžiagyvių, moliuskų, pieno pėdsakai.
Gamintojas: Groix et Nature, Mez Ker Port Lay, 56590 Groix, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti