- Greitai bus

Naminis, riebus, pasterizuoto karvės pieno sūris su žaliuoju pelėsiu
Parduodamas TIK FIZINĖJE MiamMiam krautuvėlėje Klaipėdoje, Mažvydo alėjoje!
Nurodyta 1 kg kaina. Sveriamas.
Skaityti daugiauFourme d'Ambert, pagamintas Puy-de-Dôme, lengvai atpažįstamas dėl savo aukštos cilindro formos ir šiek tiek gelsvos žievelės, pasidengusios pilku pūkeliu. Jo riebus, dramblio kaulo spalvos minkštimas išmargintas pelėsio.
Sūris yra saldaus ir vaisinio skonio.
Fourme d'Ambert, gaminamas iš žalio karvių pieno, surinkto 600–1600 metrų aukštyje virš jūros lygio, brandinamas vėsiuose, drėgnuose rūsiuose mažiausiai 4 savaites. Jis laikomas švelniausiu sūriu su mėlynuoju pelėsiu.
Fourme d'Ambert puikiai derinamas su baltuoju Chardonnay, kuris yra vaisių ir gėlių pojūčiu pasižymintis sodrus vynas. Tai puikus vyno ir maisto derinys, nes sodrus vynas ir Fourme d'Ambert kremiškumas papildo vienas kitą.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės šliužo fermentas.
Alergenai: pienas.
Gamintojas: Beillevaire, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti