Beillevaire - karvės pieno pelėsinis sūris FOURME D'AMBERT - sveriamas

  • Greitai bus
Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_FOURME_D'AMBERT
  • Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_FOURME_D'AMBERT

Beillevaire - Karvės pieno sūris FOURME D'AMBERT

Naminis, riebus, pasterizuoto karvės pieno sūris su žaliuoju pelėsiu

Parduodamas TIK FIZINĖJE MiamMiam krautuvėlėje Klaipėdoje, Mažvydo alėjoje!

Nurodyta 1 kg kaina. Sveriamas.

Skaityti daugiau
01134 01
28,00 EUR
block Greitai bus

Beillevaire - Karvės pieno sūris FOURME D'AMBERT

Fourme d'Ambert, pagamintas Puy-de-Dôme, lengvai atpažįstamas dėl savo aukštos cilindro formos ir šiek tiek gelsvos žievelės, pasidengusios pilku pūkeliu. Jo riebus, dramblio kaulo spalvos minkštimas išmargintas pelėsio.

Sūris yra saldaus ir vaisinio skonio.

Fourme d'Ambert, gaminamas iš žalio karvių pieno, surinkto 600–1600 metrų aukštyje virš jūros lygio, brandinamas vėsiuose, drėgnuose rūsiuose mažiausiai 4 savaites. Jis laikomas švelniausiu sūriu su mėlynuoju pelėsiu.

Fourme d'Ambert puikiai derinamas su baltuoju Chardonnay, kuris yra vaisių ir gėlių pojūčiu pasižymintis sodrus vynas. Tai puikus vyno ir maisto derinys, nes sodrus vynas ir Fourme d'Ambert kremiškumas papildo vienas kitą.

Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės šliužo fermentas. 

Alergenai: pienas.

Gamintojas: Beillevaire, Prancūzija.

Energinė vertė
1422 kJ / 343 kcal
Baltymų
20g
Riebalų
29 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
20g
Angliavandenių
0,5g
- iš kurių cukrų
0,5g
Druskos
2,6g
Gamybos būdas
Rankų darbas
Pieno apdorojimo būdas
Pasterizuotas pienas
Pieno rūšis
Karvės pienas
Alergenai
Pienas
Laikymo sąlygos
4-6 °C
Regionas
Auvergne-Rhone-Alpes (Overmė-Rona-Alpės)
Struktūra
Minkštas

Jums taip pat gali patikti