Beillevaire - Karvės pieno kietas sūris BEAUFORT D'ALPAGE - sveriamas

  • Greitai bus
Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_BEAUFORT_D'ALPAGE
  • Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_BEAUFORT_D'ALPAGE
  • Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_BEAUFORT_D'ALPAGE

Beillevaire - Karvės pieno sūris BEAUFORT D'ALPAGE

Naminis, sviestinis, nepasterizuoto karvės pieno, slėgtas, kaitintas, aromatizuotas

Le Beaufort d‘Alpage pagal tradicinius metodus gaminamas 2 kartus per dieną iš vienos bandos karvių pieno Alpių kalnų trobelėje (chalet d‘Alpage), esančioje ne žemesniame nei 1 500 metrų aukštyje. Įdomu, kad vienai Beaufort sūrio galvai pagaminti reikia net 500 litrų pieno!

Šis sūris yra tikras Alpių viršukalnių ambasadorius!

Parduodamas TIK FIZINĖJE MiamMiam krautuvėlėje Klaipėdoje, Mažvydo alėjoje!

Nurodyta 1 kg kaina. Sveriamas.

Skaityti daugiau
01121 01
71,00 EUR
block Greitai bus

Beillevaire - Karvės pieno sūris BEAUFORT D'ALPAGE

Atpažįstamas iš savo įgaubto pagrindo, geltonos spalvos, lipnios, sviestingos masės, kvepiančios pienu ir gėlėmis. Šis sūris yra tikras Alpių viršukalnių ambasadorius.

Viduramžiais besikuriant vienuolynų bendruomenėms, po truputį imtasi sūrių gamybos, kurią derino su ganykline gyvulininkyste. Taip gimsta Beaufort sūrio „proseneliai“ „le vachelin“, o vėliau – „le grovire“. 

Le Beaufort Chalet d‘Alpage yra tik nedidelė dalis sūrių, pagamintų iš vasaros periodu – nuo birželio 1-osios iki spalio 31-osios, kai Tarentaise ir Abondance veislių karvės ganosi pievose– surinkto pieno. 

Le Beaufort d‘Alpage pagal tradicinius metodus gaminamas 2 kartus per dieną iš vienos bandos karvių pieno Alpių kalnų trobelėje (chalet d‘Alpage), esančioje ne žemesniame nei 1 500 metrų aukštyje.

Įdomu, kad vienai Beaufort sūrio galvai pagaminti reikia net 500 litrų pieno!

Prie šio sūrio puikiai dera baltasis Savoie regiono vynas.

Sudedamosios dalys: nepasterizuotas karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės šliužo fermentas.

Alergenai: pienas.

Gamintojas: Beillevaire, Prancūzija.

Energinė vertė
1672 kJ / 403 kcal
Baltymų
26 g
Riebalų
33 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
22 g
Angliavandenių
0,5 g
- iš kurių cukrų
0,5 g
Druskos
1,6 g
Gamybos būdas
Rankų darbas
Pieno apdorojimo būdas
Nepasterizuotas pienas
Pieno rūšis
Karvės pienas
Alergenai
Pienas
Laikymo sąlygos
4-8 °C
Regionas
Auvergne-Rhone-Alpes (Overmė-Rona-Alpės)
Struktūra
Kietas

Jums taip pat gali patikti