- Greitai bus

Naminis, sviestinis, nepasterizuoto karvės pieno, slėgtas, kaitintas, aromatizuotas
Le Beaufort d‘Alpage pagal tradicinius metodus gaminamas 2 kartus per dieną iš vienos bandos karvių pieno Alpių kalnų trobelėje (chalet d‘Alpage), esančioje ne žemesniame nei 1 500 metrų aukštyje. Įdomu, kad vienai Beaufort sūrio galvai pagaminti reikia net 500 litrų pieno!
Šis sūris yra tikras Alpių viršukalnių ambasadorius!
Parduodamas TIK FIZINĖJE MiamMiam krautuvėlėje Klaipėdoje, Mažvydo alėjoje!
Nurodyta 1 kg kaina. Sveriamas.
Skaityti daugiauAtpažįstamas iš savo įgaubto pagrindo, geltonos spalvos, lipnios, sviestingos masės, kvepiančios pienu ir gėlėmis. Šis sūris yra tikras Alpių viršukalnių ambasadorius.
Viduramžiais besikuriant vienuolynų bendruomenėms, po truputį imtasi sūrių gamybos, kurią derino su ganykline gyvulininkyste. Taip gimsta Beaufort sūrio „proseneliai“ „le vachelin“, o vėliau – „le grovire“.
Le Beaufort Chalet d‘Alpage yra tik nedidelė dalis sūrių, pagamintų iš vasaros periodu – nuo birželio 1-osios iki spalio 31-osios, kai Tarentaise ir Abondance veislių karvės ganosi pievose– surinkto pieno.
Le Beaufort d‘Alpage pagal tradicinius metodus gaminamas 2 kartus per dieną iš vienos bandos karvių pieno Alpių kalnų trobelėje (chalet d‘Alpage), esančioje ne žemesniame nei 1 500 metrų aukštyje.
Įdomu, kad vienai Beaufort sūrio galvai pagaminti reikia net 500 litrų pieno!
Prie šio sūrio puikiai dera baltasis Savoie regiono vynas.
Sudedamosios dalys: nepasterizuotas karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės šliužo fermentas.
Alergenai: pienas.
Gamintojas: Beillevaire, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti