Sturia - eršketo paštetas su trumais Truffonade - 90 g

Sturia_eršketo_paštetas_su_trumais_90g
  • Sturia_eršketo_paštetas_su_trumais_90g

Sturia - eršketo paštetas su trumais Truffonade

90 g

Eršketas (Acipenser gueldenstaedtii)

Tai drąsus eršketo ir trumų derinys, kuris jus nustebins: autentiškas eršketo skonis ir galingi trumų aromatai - kur jūra susitinka su žeme...

Skaityti daugiau
01627 01
2
9,00 EUR
Kiekis
warning Paskutinė prekė

Sturia - eršketo ir jūrų šukučių Noix de Saint-Jacques paštetas  - 90 g

Žuvis: eršketas (Acipenser gueldenstaedtii)

Atraskite ar iš naujo ragaukite eršketo paštetus, dovanojančius daugybę skonių: šventinė ir gurmaniška aperityvo detalė.

Lengvai tepama kreminė tekstūra.

Tai drąsus eršketo ir trumų derinys, kuris jus nustebins: autentiškas eršketo skonis ir galingi trumų aromatai.

Eršketas vis dar yra menkai pažįstama žuvis.

Ir kai kalbame apie eršketą, žinoma, pirmiausia pagalvojame apie ikrus... ar dažnai susimąstome, o kur dingsta pats eršketas? O jo mėsa yra itin švelni ir gardi!

Kiekvieną žuvį Sturia vertina ne tik dėl ikrų, o ir dėl mėsos, iš kurios gamina filė arba rupiuosius paštetus.

Paštetus gamina savo ateljė, Akvitanijos regione, Prancūzijoje. Viskas ruošiama rankomis, todėl skoniai primena mūsų močiučių ruoštus terinus ir paštetus...

Ypatinga šio pašteto sudedamoji dalis - La truffonade. Kas tai?

Truffonade tai gardus ir delikatus baltųjų vasaros trumų* ir grybų junginys.

*baltieji vasaros trumai Tuber Aestivum arba švento Jono (Saint-Jean) trumai: ima derėti pavasarį, o renkami vasarą. Iš išorės juodi, o viduje - baltos spalvos. Taip ir gavo tokį vardą: baltasis vasaros trumas. Pasižymi galingais ir visiems gerai pažįstamais aromatais, kuriuose įžvelgiamos delikačios lazdyno riešutų ir pomedžio natos.

Sudedamosios dalys: sibirinio eršketo mėsa 55 %, grietinėlė, trumų mišinys truffonade 5,5% (grybai Agaricus bisporus  (kilmės vieta: Italija), saulėgrąžų aliejus, baltasis vasaros trumas (Tuber aestivum vitt.) (kilmė : Italija) 5 %, džiovinti baravykai (Boletus edulis) (kilmė : ES), aromatinės medžiagos, druska, česnakas, natūralios kvapiosios medžiagos, prieskoniai, cukrus), džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų), mielės, druska, miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis), alyvuogių aliejus, druska, pipirai.

Galimi riešutų, kiaušinių, sezamų, salierų ir garstyčių pėdsakai.

Rekomenduojamos laikymo sąlygos

Neatidarytą pakuotę laikyti šaltoje ir sausoje vietoje.

Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 48 val.

Patarimai degustacijai 

Puikus pasirinkimas aperityvams!

Paprasčiausiai tepkite ant skanios duonos riekės drauge su šviežiomis salotomis - puikus derinys, kuriame atsiskleis visi subtilūs eršketo aromatai.

Taip pat nuostabiai derės su šiltomis bulvėmis ar makaronais.

STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir selekcininkas Prancūzijoje

STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.

Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus.  Tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.

Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.

Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.

Energinė vertė
1116 kJ/269 Kcal
Baltymų
13 g
Riebalų
22 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
9,8 g
Angliavandenių
3,8 g
Druskos
1,26 g

Jums taip pat gali patikti