Senovinė apelsinų uogienė Confiture d‘Orange à l’ancienne (245 g)

Senovinė apelsinų uogienė Confiture d‘Orange à l’ancienne (245 g)

Sudedamosios dalys: apelsinai 60 %, cukranendrių cukrus,  obuolių sultys,  citrinų sultys, tirštiklis (vaisių pektinas).

Atidarius laikyti šaldytuve.

Ši švelniai karstelėjusi uogienė  žavi ir Dundee mėgėjus (pasak legendos, pirmoji apelsinų uogienė, tiksliau, marmeladas, buvo pagamintas Dundee miestelyje, Škotijoje. Nuo tada dažnai apelsinų džemas vadinamas tiesiog "Dundee"), ir tuos, kurie gal mažiau mėgsta kartais itin ryškų klasikinio marmelado kartumą. 

Apelsinai pjaustomi rankomis į keturias dalis ir cukruojami, o vėliau sudedami į jau gatavą, paraleliai paruoštą uogienę.

Štai iš kur atkeliauja terminas "senoviniu būdu", kaip ir pavadinta ši apelsinų uogienė.

Pagaminta Prancūzijoje:L'Atelier des Saveurs

Skaityti daugiau
01270 01
6
8,50 EUR
Kiekis

Senovinė apelsinų uogienė Confiture d‘Orange à l’ancienne (245 g)

Sudedamosios dalys: apelsinai 60 %, cukranendrių cukrus,  obuolių sultys,  citrinų sultys, tirštiklis (vaisių pektinas).

Atidarius laikyti šaldytuve.

Ši švelniai karstelėjusi uogienė yra pagaminta iš neapdorotų apelsinų, turinčių itin mažai sėklų.

Ji žavi ir Dundee mėgėjus (pasak legendos, pirmoji apelsinų uogienė, tiksliau, marmeladas, buvo pagamintas Dundee miestelyje, Škotijoje. Nuo tada dažnai apelsinų džemas vadinamas tiesiog "Dundee"), ir tuos, kurie gal mažiau mėgsta kartais itin ryškų klasikinio marmelado kartumą.

Apelsinai pjaustomi rankomis į keturias dalis ir cukruojami, o vėliau sudedami į jau gatavą, paraleliai paruoštą uogienę.

Štai iš kur atkeliauja terminas "senoviniu būdu", kaip ir pavadinta ši apelsinų uogienė.

Pagaminta Prancūzijoje: L'ATELIER DES SAVEURS