Visus produktus,  kuriuos atrenkame ir atvežame į Lietuvą, į Klaipėdą, gamina nepriklausomi Prancūzijos, daugiausia Bretanės regiono, gamintojai. Kai kuriuos iš jų Olivier, pats gimęs ir užaugęs Bretanėje, asmeniškai pažįsta nuo pat vaikystės.  Tai nedideli šeimos ūkiai ar įmonės, saugančios ir tęsiančios per kartas perduodamas gaminimo tradicijas, naudojančios visą sukauptą patirtį savoir-faire, ir, svarbiausia, visa tai darančios su didžiule meile ir atsidavimu bei siekiančios sukurti kuo natūralesnius ir gardesnius produktus, atspindinčius vietinės virtuvės skonius ir kvapus.

Žuvis ir įvairios jūrų gėrybės į jų gamybos virtuves atkeliauja tiesiai iš nedidelių vietinių žvejybos uostų, kuriais tiesiog nusagstyta visa Bretanės pakrantė, sviestas gaminamas tik iš Bretanės laukuose besiganančių karvių pieno, daržovės – taip pat iš vietinių augintojų, dažniausiai besiverčiančių ekologiška žemdirbyste.

Mums svarbu, kad visi gamintojai yra ir mūsų draugai – aplankome juos kasmet, degustuojame, ragaujame naujus jų kurtus produktus, dalinamės receptais, patirtimi. Tad pagrindiniai atrankos kriterijai paremti partneryste, draugyste ir pasitikėjimu.