PLANTIN - Juodojo trumo gabalėliai Brisures de truffes noires - 200g

  • Greitai bus
PLANTIN_Juodojo_trumo_gabalėliai_Brisures_de_truffes_noires_200g
  • PLANTIN_Juodojo_trumo_gabalėliai_Brisures_de_truffes_noires_200g

PLANTIN - Juodojo trumo tuber melanosporum gabalėliai

200 g

Metalinėje dėžutėje

Rinktis trumų gabalėlius indelyje yra puikus kompromisas norint ištisus metus mėgautis šio juodojo deimanto unikaliais aromatais pačiu paprasčiausiu būdu.

Gamintojas: PLANTIN - route de Nyons, Puyméras, France, Prancūzija

Skaityti daugiau
02563 01
198,00 EUR
block Greitai bus

PLANTIN - Juodojo trumo gabalėliai Brisures de truffes noires – 200 g

Sudedamosios dalys: juodasis trumas -  Truffes noires (tuber melanosporum), juodojo trumo sultys, druska.

Gabalėliai išgaunami smulkiai sukapojant juodąjį trumą.

Tokios formos trumas idealiai tinka ruošiant patiekalus, mat pakanka į patiekalą įberti šiek tiek gabalėlių, kad būtų išgautas vizualinis marmurinis aspektas ir gardus skonis!

Trumo gabalėliai iš pradžių suberiami į indelius ir tada sterilizuojami, kad būtų išsaugoti visi ypatingi juodojo trumo aromatai.

Sterilizuotą produktą galima daug ilgiau išlaikyti šviežią ir taip sumažinti priklausomybę nuo sezoniškumo.

Išskirtinis produktas ruošiamas tik rankomis.

Trumų gabalėlius iš kokybiškų šviežių, rankomis atrinktų ir išrūšiuotų juodųjų trumų ruošia PLANTIN meistrai.

Gabalėliai rankomis sudedami į stiklinius indelius ir įstatomi į autoklavą sterilizacijai.

Visas gamybos procesas vykdomas pagal IFS FOOD standartą, todėl galime garantuoti optimalią šio produkto kokybę.

Rinktis trumų gabalėlius indelyje yra puikus kompromisas norint ištisus metus mėgautis šio juodojo deimanto unikaliais aromatais pačiu paprasčiausiu būdu.

Kokį kiekio trumų gabalėlių reikia patiekalui?

Norint išgauti geriausią skonių ir aromatų santykį, reikia laikytis tam tikros kiekių taisyklės.

Vienam asmeniui numatyti maždaug 10-15 g juodojo trumo gabalėlių.

Gardindami savo patiekalus, recepte numatykite apie 10 % juodojo trumo gabalėlių. Taigi 100 gramų rizoto skaičiuokite mažiausiai 10 g juodojo trumo gabalėlių.

Patarimai degustacijai

Juodojo trumo gabalėliai tobulai paryškins įvairių patiekalų skonį.

Rizotas, bulvių, žvėrienos, žuvies apkepai yra tokie patiekalai kuriems tobulai tinka juodojo trumo gabalėliai.

Norint, kad visiškai atsiskleistų gabalėlių kvapai ir aromatai ir kad tolygiai pasklistų patiekale, reikia aukštesnės temperatūros.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje. Saugoti nuo karščio.

Geriausias iki: žr. ant dangtelio.

GamintojasPLANTIN - route de Nyons, Puyméras, France, Prancūzija