

Sudedamosios dalys: juodojo trumo - Truffes noires (tuber melanosporum) sultys, druska.
Trumų sulčių ekstraktas išgaunamas konservuojant (sterilizuojant).
Šviežias trumas pirmo apdorojimo metu praranda apie 15-20 % savo svorio sulčių pavidalu.
Visi trumo aromatai nusėda į šį švelniai sūrų nektarą.
Trumų ir vyno derinimas
Prie juodųjų trumų paprastai daromasi į subrendusius vynus, galinčius atsverti galingą šių grybų aromatą ir skonį.
Trumais pagardinti mėsos patiekalai puikiai derės su raudonaisiais vynais.
Trumais pagardinti žuvies patiekalai "prašysis" tvirtos struktūros, stipresniais taninais pasižyminčio baltojo vyno.
Laikyti sausoje vietoje. Saugoti nuo karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir greitai suvartoti.
Patarimas: nesuvartotą likutį galite užšaldyti ledukų formelėse.
Gamintojas: PLANTIN - route de Nyons, Puyméras, France, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti