Pointe de Penmarc'h - Sardinės su saulėje džiovintais pomidorais 115g

Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_su_saulėje_džiovintais_pomidorais
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_su_saulėje_džiovintais_pomidorais
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_su_saulėje_džiovintais_pomidorais
  • Pointe_de_Penmarc'h_Sardinės_alyvuogių_aliejuje_su_saulėje_džiovintais_pomidorais

Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su saulėje džiovintais pomidorais - 115 g

Padėkite saulę į savo lėkštę su džiovintų pomidorų ir alyvuogių aliejaus skoniais! 

Skaityti daugiau
01660 01
37
7,20 EUR
Kiekis

Pointe de Penmarc'h - Sardinės alyvuogių aliejuje su saulėje džiovintais pomidorais - 115 g

Confiterelles yra padažas, pagamintas iš natūraliai saulėje džiovintų pomidorų, supjaustytų grūdeliais ir pagardintas aromatinėmis medžiagomis, žolelėmis ir prieskoniais, o vėliau cukruotas alyvuogių aliejuje.

Sardinės gaudomos geriausio sezono metu, kad būtų pasiektas optimalus riebalų kiekis. Tada visas paruošimas atliekamas rankomis, Bretanėje, laikantis AFNOR standartų. Prieš dedant šviežias sardines į dėžutes, pirmiausia dugnas padengiamas aromatingais džiovintais pomidorais. Viskas apipilama alyvuogių aliejumi, kad žuvis būtų švelnesnė. Šių ingredientų derinys suteikia išskirtines maistines vertes mūsų sveikatai.

Sudedamosio dalys: sardinės 57%, ypač tyras alyvuogių aliejus 28%, džiovinti pomidorai 6,3%, vanduo, baltojo vyno ir alkoholio actas, druska, svogūnai, baltasis vynas, bazilikas, čiobreliai.

Alergenai: žuvis.

Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija. 

Energinė vertė
1248 kJ / 301 kcal
Baltymų
16 g
Riebalų
25 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
4,5 g
Angliavandenių
2,2 g
- iš kurių cukrų
1,6 g
Druskos
1 g

Jums taip pat gali patikti